Wil je de Shine update ontvangen?

Your Daily Shine Podcasts

In mijn podcasts inspireer ik je graag met de inzichten die ik zelf heb opgedaan tijdens mijn Soul Journey, maar ook deel ik regelmatig oefeningen en visualisaties die je kunnen helpen om steeds beter contact te maken met jezelf, jouw intuïtie en innerlijk weten. Want je weet.. daar zijn alle antwoorden aanwezig!
Volg me op Soundcloud

Episode #2 De kracht van het hart: hartmeditatie

In deze podcast vertel ik over de kracht van het hart. Het hart dat oneindige intelligentie bezit en veel meer is dan alleen een spier! Ook deel ik een hartmeditatie, die zorgt voor een goede hartcoherentie. Deze meditatie vermindert stress, brengt rust en verhoogt daarnaast ook jouw energiefrequentie, waardoor de deur naar flow voor je wordt geopend!

Beluister hier episode #2:

Episode #1 Een momentje voor jezelf: grondingsvisualisatie

In deze eerste Your Daily Shine Podcast deel ik een grondingsvisualisatie met je. Gronden zorgt ervoor dat je loskomt van de drukte in je hoofd en meer contact maakt met jouw lichaam, waardoor je meer in balans komt. Het helpt tegen onrust, piekeren, negatieve gedachten en bij overprikkeling. Neem dus even een momentje voor jezelf, sit back, relax & enjoy!

Beluister hier episode #1: