Wil je de Shine update ontvangen?

Your Daily Shine Podcasts

In mijn podcasts inspireer ik je graag met de inzichten die ik zelf heb opgedaan tijdens mijn Soul Journey, maar ook deel ik regelmatig oefeningen en visualisaties die je kunnen helpen om steeds beter contact te maken met jezelf, jouw intuïtie en innerlijk weten. Want je weet.. daar zijn alle antwoorden aanwezig!
Volg me op Soundcloud

Episode #4 Rewire jouw brein: de creatie activatie meditatie

In episode # 4  vertel ik hoe het komt dat niet iedereen zijn droomleven leidt en wat er voor nodig is om de krachtige creator, die jij bent, te activeren.

Ik sluit de Podcast af met een effectieve meditatie, waarmee je in het besturingssysteem van jouw onbewuste brein terecht komt en je, middels het verhogen van jouw energiefrequentie, als een magneet de door jou gewenste ervaringen naar je toetrekt! Als je echt veranderingen in je leven wilt creëren en je hier ook daadwerkelijk voor wilt inzetten, dan raad ik je deze meditatie iedere dag minstens een keer (het liefst twee keer) te doen. En wees voorbereid, want ik verzeker je dat je magie gaat aantrekken in je leven!

Beluister hier episode #4:

Episode #3 Loskomen van piekeren en negatieve gedachten

In episode #3 vertel ik je hoe je los kunt komen van piekeren en negatieve gedachten en deel ik ook een oefening die je hierbij kan helpen! Want ken je dat, dat je soms helemaal ‘overgenomen’ kunt worden door hersenspinsels? Bepaalde gedachten, die in je hoofd een heel eigen leven gaan leiden en die een negatieve spiraal teweeg brengen. Dat kan behoorlijk hardnekkig en pijnlijk zijn vind je niet?

Na het luisteren van deze podcast weet je hoe je hiermee om kunt gaan, weet je hoe je meer ruimte creëert tussen jou en je gedachten en wat ervoor nodig is om van je hoofd naar je jouw hart te komen.

Beluister hier episode #3:

Episode #2 De kracht van het hart: hartmeditatie

In episode #2  vertel ik over de kracht van het hart. Het hart dat oneindige intelligentie bezit en veel meer is dan alleen een spier! Ook deel ik een hartmeditatie, die zorgt voor een goede hartcoherentie. Deze meditatie vermindert stress, brengt rust en verhoogt daarnaast ook jouw energiefrequentie, waardoor de deur naar flow voor je wordt geopend!

Beluister hier episode #2:

Episode #1 Een momentje voor jezelf: grondingsvisualisatie

In deze eerste Your Daily Shine Podcast deel ik een grondingsvisualisatie met je. Gronden zorgt ervoor dat je loskomt van de drukte in je hoofd en meer contact maakt met jouw lichaam, waardoor je meer in balans komt. Het helpt tegen onrust, piekeren, negatieve gedachten en bij overprikkeling. Neem dus even een momentje voor jezelf, sit back, relax & enjoy!

Beluister hier episode #1: