Vind jij het fijn om een moment voor jezelf te hebben en de turbulentie van het dagelijks leven even achter je te laten? Wil je jouw meditatie practice verdiepen en vind je het fijn om te mediteren in een groep?

In de praktijk blijkt het erg waardevol te zijn om op regelmatige basis in een groep te blijven oefenen. De mindfulness practice avonden kunnen je stimuleren om jouw mindfulness-meditatiebeoefening ‘levend’ te houden. Door vaker en langer te mediteren kom je in diepere lagen van jezelf, waardoor je meer fundament creëert en je jezelf nog beter leert kennen. 

Wat kan je verwachten?

Tijdens de avond zal ik je begeleiden bij diverse mindfulnessmeditaties, waaronder een zitmeditatie. Ook is een lichaamsgerichte meditatie (bodyscan, mindful yoga of loopmeditatie) een onderdeel van de avond.

De door mij begeleide meditaties zullen worden afgewisseld met meditaties in stilte.

Daarnaast zal ik je iedere bijeenkomst theoretische verdieping en tips en tools geven over mindful en bewust leven en is er gelegenheid tot het stellen van vragen en uitwisseling in de groep. Het is mijn ervaring dat ook dit laatste erg waardevol kan zijn.

Wie, wanneer en waar?

De mindfulness practice avonden zijn toegankelijk voor iedereen die bij mij of elders de mindfulness­training heeft gedaan of die regelmatig mediteert.

De mindfulness practice avonden vinden om de week plaats op de maandagavonden van 20 uur tot 21.30 uur, locatie: Zwanebloemlaan 45 in Amsterdam.

De data voor het eerste kwartaal van 2024 zijn als volgt:

  • 15 januari
  • 29 januari
  • 12 februari
  • 26 februari
  • 11 maart
  • 25 maart
  • 8 april
  • 22 april

Kosten

Een sessie kost 17,50 per keer.

Opgeven en nadere info

Wil je meedoen of heb je vragen? Mail dan naar caroline@yourdailyshine.nl of bel me op 06 46117931.

AANMELDEN

‘Quite the Mind and the Soul will speak’

Wie ben ik?

Ik ben Caroline Laan en ik begeleid al zo’n tien jaar als trainer en coach mensen bij hun transformatieproces. Mijn ontwikkelingsproces begon met een wake-up call. Ik werkte destijds als advocaat met bijpassende materiële lifestyle en was diepongelukkig! Op een gegeven moment was ik zover bij mijn kern vandaan geraakt, dat ik in een burn-out terecht kwam. Nu weet ik dat dit het beste is wat me kon overkomen! Het was namelijk de start van mijn Soul Journey, een diepgaand transformatieproces, waarbij ik mezelf opnieuw moest leren kennen. Ik kwam erachter dat fundamentele verandering pas kan plaatsvinden als je weet wat jouw diepere, onbewuste, drijfveren zijn. Hoe waardevol het is om belemmerende patronen objectief te kunnen waarnemen. En hoeveel innerlijke rust het geeft om niet meer te vluchten voor onrust en nare gevoelen, maar deze te doorleven en te helen.  En het mooie is, hoe meer ik bij mezelf kom, hoe fijner mijn leven wordt. Het beoefenen van mindfulness en meditatie heeft daarbij een grote rol gespeeld. Ik leef nu veel minder vanuit controle, maar vanuit inspiratie en flow en dat gun ik iedereen!