1-op-1 coaching

Ben jij een bewuste vrouw die, over het algemeen, lekker in haar vel zit, maar loop je in het dagelijks leven tegen zaken aan die je nog belemmeren? Ben jij de verbinding met jezelf kwijt en voel je heel sterk dat het tijd is om dingen in je leven te veranderen, maar vindt je het lastig dit alleen te doen?

Onderzoeken en transformeren

Ik onderzoek graag met jou wat jij nodig hebt om het weer te laten stromen. Ik help je weer verbinding te maken met je gevoel en je intuïtie, waarbij ik je de patronen en processen leer doorzien die je nog weerhouden, om ze vervolgens te kunnen transformeren. Dit zorgt ervoor dat je steeds meer bij ‘jezelf’ komt, je jouw geluk niet meer laat afhangen van externe factoren en je jouw leven helemaal kunt inrichten naar hoe jij dat wilt en wat bij jou past.

 WERKWIJZE

In een individuele coachingstraject begeleid ik je in jouw proces van persoonlijke groei en ontwikkeling. Het traject is erop gericht om je bewustwording te vergroten en de connectie met je gevoel en intuïtie te herstellen. Je kunt daardoor, vanuit een innerlijk weten, weer bewuste en heldere keuzes maken en komt meer in balans. Je ontdekt wie je bent en hoe je blokkades en belemmerende patronen kunt doorbreken.

VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

Het eerste gesprek is een vrijblijvende kennismaking van een half uur per telefoon of skype. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kort kennen, bespreken we je coachvraag en leg ik mijn werkwijze uit. Aan de hand daarvan besluiten we al dan niet een coachtraject te starten.

COACHSTIJL

Mijn talent is dat ik mensen snel naar hun gevoel kan brengen. Daarbij is mijn coachstijl eclectisch. Dat wil zeggen dat ik gebruik maak van meerdere inzichten en werk met verschillende methodes, waarbij ik in het moment beslis wat jij nodig hebt om tot een ‘dieper’ niveau te komen. Daarbij maak ik gebruik van mijn sterk ontwikkelde intuïtie en helder weten. Ik kan inmiddels haarfijn aanvoelen waar de blokkades zich nog bevinden en wat er nodig is om deze weer te laten stromen. Verder maak ik afwisselend gebruik van visualisatie-oefeningen, meditaties, systemisch werken, Voice Dialogue en Transactionele Analyse.

Al deze tools zet ik in met het doel je te leren je blik naar binnen te richten. Want ik geloof erin dat fundamentele verandering pas kan plaatsvinden als je weer contact maakt met de diepte in jezelf.

Het uitgangspunt bij coaching is altijd zelfsturing. Dat betekent dat ik de handvatten aanreik om tot inzichten te komen, waarna je zelf verantwoordelijkheid kan nemen voor hetgeen er bij jou speelt. Daardoor kan je de regie weer in eigen hand nemen en zelf tot concrete en heldere keuzes komen. Elk traject wordt afgesloten met een evaluatie.

Ik werk volgens de ethische gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches (NOBCO). Zie: www.nobco.nl

MEER ERVARINGEN

TARIEVEN

Onderstaande tarieven zijn inclusief mijn voorbereidingstijd en inclusief BTW.

Trajecten

Ik werk alleen in trajecten, die na afloop eventueel verlengd kunnen worden met losse sessies.

4 sessies van 1 ½ uur voor 450 euro (normaal 480 euro).
8 sessies van 1 ½ uur voor 880 euro (normaal 960 euro).

Bij voortzetting van de coaching, na het volgen van één van bovenstaande trajecten, geldt het coachtarief per losse sessie van 120 euro.

Traject op maat

Het is ook mogelijk een coachtraject te volgen in combinatie met het Break Free Programma en/of de Masterclass Moeiteloos Manifesteren. Neem contact met me op om de mogelijkheden van een traject op maat te bespreken.

Skype Coaching

Het is ook mogelijk om de coachsessies via Skype te laten verlopen. Daarvoor hanteer ik een tarief van 75,- euro per uur, inclusief BTW.

Contact

Wil je nadere info of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Mail me dan via onderstaand contactformulier of op  caroline@yourdailyshine.nl of neem telefonisch contact met me op: 06-46117931.

Ik ontmoet je graag!
Liefs Caroline

Mail me voor een afspraak