Wil jij de Shine Update ontvangen?

1-OP-1 COACHING

Zit jij in de ‘wie ben ik’- en ‘wat wil ik’-fase en wil je verandering in je leven? Maar heb je nog het idee dat er iets in de weg staat?

In dit persoonlijke coachtraject help ik je contact te maken met jouw gevoel en innerlijk weten, waardoor je beter weet wat jouw behoeften en verlangens zijn en aanvoelt wat er bij je past. Je ervaart meer innerlijke rust en kunt bewust keuzes maken.

Meer info

ACHTWEEKSE MINDFULNESSTRAINING

Wil jij minder geleefd worden en meer aanwezig zijn? Heb je last van stress en piekergedachten en behoefte aan rust en balans? Of misschien wil je je grenzen beter leren bewaken en milder voor jezelf zijn?

De achtweekse Mindfulnesstraining (MBSR) biedt je waardevolle tools, technieken en inzichten, waardoor je, vanuit balans, kunt omgaan met de uitdagingen van het dagelijks leven!

Meer info

Mindfulness stiltedag

Een stiltedag biedt je de mogelijkheid om een reis naar binnen te maken, waardoor je beter voelt wat er binnenin jou leeft, je ruimte maakt voor inzichten en nieuwe balans creëert. Je maakt een shift van denken en doen, naar voelen en zijn. Een dag, waarbij je even helemaal niets hoeft.

Tijdens de stiltedag kun je de transformerende kracht van stilte ervaren en begeleid ik je bij verschillende meditaties en visualisaties. Ook gaan we een wandeling maken in stilte.

Meer info

GRATIS E-BOOK!

In mijn e-book ‘Shortcut naar meer flow in je leven’ deel ik een aantal persoonlijke inzichten en bewustwordingen die je kunnen helpen om meer vanuit je essentie en vanuit flow te gaan leven. En dat is zo fijn, dat gun ik iedereen!

Download E-book

Stuur me een berichtje