Wil je de Shine update ontvangen?

1-OP-1 COACHING

Zit jij in de ‘wie ben ik’- en ‘wat wil ik’-fase en wil je verandering in je leven? Maar heb je nog het idee dat er iets in de weg staat?

In dit persoonlijke coachtraject help ik je contact te maken met jouw gevoel en innerlijk weten, waardoor je beter weet wat jouw behoeften en verlangens zijn en aanvoelt wat er bij je past. Je ervaart meer innerlijke rust en kunt bewust keuzes maken.

Meer info

MOEITELOOS MANIFESTEREN

Het werk doen wat bij je past, je omringen met fijne mensen, over voldoende geld beschikken en gezond zijn. Het klinkt misschien als een sprookje, maar het kan echt!

In de Masterclass Moeiteloos Manifesteren leer ik je hoe je, op elk gebied van je leven, in overvloed kunt leven.

Meer info

SHINE SOUL TALK

Tijdens mijn Shine Soul Talk neem ik vrouwen ‘live’ mee op een korte bewustzijnsreis. Tijdens deze interactieve talk leer je hoe je meer vanuit je gevoel en je hart kunt gaan leven. 

Ik deel, aan de hand van mijn persoonlijke verhaal, de grootste inzichten die ik tijdens mijn Soul Journey heb opgedaan en die ertoe hebben geleid dat ik een transformatie heb doorgemaakt en nu het leven leid dat echt bij me past!

Meer info

GRATIS E-BOOK!

In mijn e-book ‘Shortcut naar meer flow in je leven’ deel ik een aantal persoonlijke inzichten en bewustwordingen die je kunnen helpen om meer vanuit je essentie en vanuit flow te gaan leven. En dat is zo fijn, dat gun ik iedereen!

Download E-book

Stuur me een berichtje