Wil jij de Shine Update ontvangen?

1-OP-1 COACHING

Zit jij in de ‘wie ben ik’- en ‘wat wil ik’-fase en wil je verandering in je leven? Maar heb je nog het idee dat er iets in de weg staat?

In dit persoonlijke coachtraject help ik je contact te maken met jouw gevoel en innerlijk weten, waardoor je beter weet wat jouw behoeften en verlangens zijn en aanvoelt wat er bij je past. Je ervaart meer innerlijke rust en kunt bewust keuzes maken.

Meer info

ONLINE MASTER YOUR MIND

Train and upgrade your brain & verander jouw leven! Het leven dat je leidt, de ervaringen die je hebt, maar ook de persoon die je nu bent, zijn allemaal het resultaat zijn van jouw gedachten.

In dit online programma leer je hoe je jouw brein zo kunt trainen dat je de door jouw gewenste ervaringen in je leven aantrekt!

Meer info

Shine! halfjaar Programma

Een half jaar lang begeleid ik je bij jouw Soul Journey! Je ontdekt, in een veilige setting met een kleine groep gelijkgestemde vrouwen, wat je nog in de weg staat om voluit te leven. Door de weg vrij te maken, ontstaat er meer innerlijke rust en sta je steviger in jouw schoenen!

Je leert hoe je jouw oude ‘verhaal’ achter je kunt laten en jezelf kunt bevrijden van belemmerende patronen en aangeleerde conditioneringen. Dit zorgt ervoor dat je steeds meer bij ‘jezelf’ komt, jouw geluk niet meer laat afhangen van externe factoren en jouw leven helemaal kunt inrichten naar hoe jij dat wilt en wat bij jou past!

Meer info

GRATIS E-BOOK!

In mijn e-book ‘Shortcut naar meer flow in je leven’ deel ik een aantal persoonlijke inzichten en bewustwordingen die je kunnen helpen om meer vanuit je essentie en vanuit flow te gaan leven. En dat is zo fijn, dat gun ik iedereen!

Download E-book

Stuur me een berichtje