Wil jij de Shine Update ontvangen?

ACHTWEEKSE MINDFULNESSTRAINING

Wil jij minder geleefd worden en meer aanwezig zijn? Heb je last van stress en piekergedachten en behoefte aan rust en balans? Of misschien wil je je grenzen beter leren bewaken en milder voor jezelf zijn?

De achtweekse Mindfulnesstraining (MBSR) biedt je waardevolle tools, technieken en inzichten, waardoor je, vanuit balans, kunt omgaan met de uitdagingen van het dagelijks leven!

Meer info

Mindfulness Practice Avonden

In de praktijk blijkt het erg waardevol om op regelmatige basis in een groep te kunnen blijven oefenen. De mindfulness practice avonden kunnen je stimuleren om jouw mindfulness-meditatiebeoefening ‘levend’ te houden.

Tijdens de twee wekelijkse mindfulness practice avonden begeleid ik je bij verschillende mindfulnessmeditaties. Ook krijg je tips en tools over mindful leven en is er uitwisseling

Meer info

ACT COACHING

Heb jij het idee dat je meer uit het leven kunt halen en zijn er nog zaken die je belemmeren om voluit te leven?

 Met een ACT-traject vergroot je jouw veerkracht en het vermogen om je aan te passen aan de uitdagingen die op jouw pad komen. Je leert om te gaan met belemmerende gedachten en emoties en onderzoekt jouw waarden en doelen, zodat je (nog) meer kan genieten van het leven

Meer info

1-OP-1 COACHING

Zit jij in de ‘wie ben ik’- en ‘wat wil ik’-fase en wil je verandering in je leven? Maar heb je nog het idee dat er iets in de weg staat?

In dit persoonlijke coachtraject help ik je contact te maken met jouw gevoel en innerlijk weten, waardoor je beter weet wat jouw behoeften en verlangens zijn en aanvoelt wat er bij je past. Je ervaart meer innerlijke rust en kunt bewust keuzes maken.

Meer info

GRATIS E-BOOK!

In mijn e-book ‘Shortcut naar meer flow in je leven’ deel ik een aantal persoonlijke inzichten en bewustwordingen die je kunnen helpen om meer vanuit je essentie en vanuit flow te gaan leven. En dat is zo fijn, dat gun ik iedereen!

Download E-book

Stuur me een berichtje