Wil je de Shine update ontvangen?

Ik ben Caroline Laan en ik help vrouwen, die zich in de ‘wie ben ik’- en ‘wat wil ik’-fase van hun leven bevinden, een nieuwe koers te bepalen. Dit doe ik door ze weer in contact te brengen met hun gevoel en innerlijk weten. Ik help ze te onderzoeken waar hun behoeften liggen en leer ze hoe ze datgene in hun leven kunnen aantrekken wat bij hen past en waar ze echt blij van worden.

 MY ROAD TO AWARENESS

Mijn eigen transformatiereis begon zo’n 20 jaar geleden en heeft er, onder meer, toe geleid dat ik ruim 7 jaar geleden besloot het roer om te gooien en mijn carrière als advocaat te beëindigen.

Deze switch was het resultaat van een jarenlang bewustwordingsproces, waardoor het me steeds duidelijker werd dat de idealen die ik had nagestreefd me geen voldoening meer gaven. Om de antwoorden te vinden op de vragen die bij me speelden ben ik gaan ‘soulsearchen’. Hoe kon ik weer ‘aligned’ raken met mezelf?! De inzichten die ik tijdens dit proces heb opgedaan hebben mijn ogen geopend. Ik ben hierdoor heel anders in het leven gaan staan! Het achterlaten van mijn oude ‘shit’ en het verruimen van mijn bewustzijn heeft zo ontzettend bevrijdend voor me gewerkt, dat gun ik iedere vrouw!

Nu begeleid ik als transformatie coach inmiddels al jaren met veel liefde vrouwen bij hun transformatieproces. Ook heeft mijn shift geleid tot de oprichting van Shine!, een online inspiratieplatform, maandelijks bezocht door zo’n 30.000 vrouwen, geef ik lezingen en organiseer ik regelmatig vrouwenevents als Shine! Festival en de Shine! Circle Sessies.

Ik wil niets liever dan de kennis en inzichten, die ik in de loop der jaren heb opgedaan in mijn eigen transformatieproces én in mijn jarenlange ervaring als coach aan jou doorgeven. Je weer in contact brengen met jouw essentie, waardoor alles in jouw leven weer gaat stromen!

Klinkt dit als een ‘Ja’ voor jou? Neem dan contact met me op of kijk bij mijn aanbod hoe ik je verder kan helpen. Wil je me nog iets beter leren kennen? Lees dat dit interview.

Liefs Caroline

Ik stel me graag aan je voor..

Geloof jij erin dat het mogelijk is om dat leven te leiden waar je helemaal blij van wordt? Jezelf te accepteren zoals je bent, je alleen nog maar te omringen met fijne mensen, om dat werk te doen dat helemaal bij je past, om meer dan voldoende cashflow te hebben? Kortom: om te leven in overvloed met betrekking tot elk gebied: werk, relaties, geld, gezondheid. Ik wel! In deze video vertel ik je wat er voor nodig is om dit te bereiken!