Wil jij de Shine Update ontvangen?

Even voorstellen…

Ik ben Caroline Laan en ik begeleid vrouwen en mannen bij hun transformatieproces van geleefd worden naar bewust ‘zijn’. Het is mijn missie om mensen bewust te maken van de onbewuste ‘programma’s’ die versluieren wie ze werkelijk, in essentie, zijn. Want alleen als je het onbewuste bewust maakt, dan pas kun je, vanuit volledige vrijheid, kiezen voor wat goed bij je past en waar jij gelukkig van wordt.

Veel mensen zijn door hun opvoeding, maar o.a. ook door de maatschappij en de cultuur waarin we leven, dusdanig geconditioneerd dat ze van zichzelf verwijderd zijn geraakt. Op het moment dat we de middelbare leeftijd hebben bereikt, zijn veel van de keuzes die we hebben gemaakt in ons leven, maar ook ons gedrag en wat we denken en voelen (onze staat van ‘zijn’) gebaseerd op onbewuste mechanismen en dynamieken. Deze mechanismen zijn zo sterk dat ze, zonder dat je daar erg in hebt, jouw hele leven kunnen bepalen. Het kan zelfs zo zijn dat je op een gegeven moment een leven leidt dat helemaal niet bij je past!

Ik ben bijvoorbeeld destijds rechten gaan studeren, omdat ik me, door omstandigheden in mijn jeugd, onbewust had wijsgemaakt dat ik minderwaardig was. Ik dacht (weer onbewust) dit te kunnen ontstijgen door advocaat te worden. Want als je advocaat bent, dan ben je iemand! Ik leefde dus jarenlang een leven op grond van onjuiste drijfveren en het beschermingsmechanisme perfect te moeten zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik op een gegeven moment vastliep en er achter kwam dat dit beroep en de bijbehorende lifestyle totaal niet bij me paste. Het lag zo ver bij mijn kern vandaan, dat ik er diep ongelukkig van werd.

You cannot fail in being yourself!

Dit besef heeft destijds geleid tot een diepgaand transformatieproces en een volstrekt nieuwe koers. Ik ben er een ander mens door geworden! Het beoefenen van mindfulness en meditatie heeft daarbij een grote rol gespeeld. Ik leef nu veel minder vanuit controle, maar vanuit inspiratie en flow en dat gun ik iedereen! Daarom begeleid ik, als trainer en transformatiecoach,  nu al jaren met veel liefde anderen bij hun ontwikkelingsproces.

Ik wil niets liever dan de kennis en inzichten, die ik in de loop der jaren heb opgedaan in mijn eigen transformatieproces én in mijn jarenlange ervaring als trainer en coach aan jou doorgeven. Je weer in contact brengen met jouw essentie, waardoor alles in jouw leven weer gaat stromen!

Resoneert dit bij jou? Neem dan contact met me op of kijk bij mijn aanbod hoe ik je verder kan helpen. Wil je me nog iets beter leren kennen? Lees dat dit interview.

Liefs,

Ik stel me graag aan je voor..

Geloof jij erin dat het mogelijk is om dat leven te leiden waar je helemaal blij van wordt? Jezelf te accepteren zoals je bent, je alleen nog maar te omringen met fijne mensen, om dat werk te doen dat helemaal bij je past, om meer dan voldoende cashflow te hebben? Kortom: om te leven in overvloed met betrekking tot elk gebied: werk, relaties, geld, gezondheid. Ik wel! In deze video vertel ik je wat er voor nodig is om dit te bereiken!