Het Magische Universum

By december 28, 2019 Blog
Universum

Het Magische Universum

Inmiddels heb ik er een gewoonte van gemaakt om aan het einde van het jaar even stil te staan en terug te blikken op wat het afgelopen jaar me gebracht heeft. En die traditie wil ik natuurlijk ook dit jaar niet doorbreken! 
 
Als ik de stukjes, die ik de afgelopen jaren heb geschreven, teruglees, zie ik dat ik opvallend vaak begon met iets in de trant van: ‘het was weer een bewogen jaar’ of ‘het was een jaar met ups en downs’. Op het afgelopen jaar is dit echter niet van toepassing. 
 
Ik voel namelijk dat ik de afgelopen tijd een verdiepingsslag heb doorgemaakt en dan doel ik met name op de verdieping die ik voel in mijzelf. Werd ik de voorgaande jaren meer geleid en geleefd door de externe gebeurtenissen die plaatsvonden in mijn leven, waarbij mijn emoties vaak een hoofdrol speelden. Nu lijkt het alsof de buitenwereld, en ook mijn mind, minder vat op me hebben. Hierdoor lukt het me steeds vaker om dicht bij mezelf te blijven en dat te doen wat bij me past en wat goed voor me is. En ik kan je zeggen, dat voelt verrekte goed en smaakt zeker naar meer! 
 
Ik voel ook steeds sterker dat ik mijn ‘purpose’ leef en op het juiste pad zit en dat, hetgeen ik doe, ook écht de bedoeling is. Hoe ik dit weet? Omdat, dat wat ik doe, me intens blij maakt en me helemaal van binnenuit vervuld. Op die momenten voel ik dat ik verbonden ben met iets groters en gaat alles moeiteloos en als vanzelf. Ik overstijg dan mezelf en fungeer dan als doorgeefluik voor een hogere intelligentie. En dat voelt zo ontzettend fijn en vervullend, daar kan geen externe genotsprikkel tegenop! 
 
En natuurlijk heb ik het afgelopen jaar ook zeker de krampen gevoeld, die gepaard gaan met groei en het stretchen van mijn comfortzone. Wat me hierbij echter steeds weer helpt, is te weten dat ook ongemak bij het proces hoort en dat aanwezig blijven, bij dat wat ik ervaar, een helende werking heeft. 

Remember: life is a Miracle and so are You!

 
Ik wil dan ook niets liever dat dit pad verder bewandelen en ben razend benieuwd hoe het leven zich verder ontvouwt. Want hoe ingenieus zit het leven in elkaar zeg! Ik kan iedere keer weer diep verwonderd raken over de schijnbare ‘toevalligheden’ die plaatsvinden in mijn leven. Dat precies die zaken op mijn pad komen, waar ik op dat moment behoefte aan heb.

Iedere keer merk ik dat ik, door de signalen die langskomen te volgen en serieus te nemen, weer precies op dat punt uitkom waar ik zijn moet. Het leven leidt me, als vanzelf, naar nieuwe kansen en mogelijkheden, maar ook naar de lessen en inzichten die ik nodig heb om van te leren en verder te groeien.
 
En wat een superfijn idee vind je niet? Dat we dus niet perse keihard hoeven werken en ergens aan te hoeven trekken om iets te bereiken, maar dat de key hem zit in verbinding en vertrouwen! Om te weten dat als je verbonden bent met jezelf en de bron en een diep vertrouwen koestert, dit het gevolg heeft dat het leven voor je gaat werken. Te weten dat je, als je ‘aligned’ bent, je precies dat leven kan leiden waartoe je bestemd bent, wat ‘toevallig’ ook het leven is waar je het meest gelukkig van wordt! 
 
Dit te weten, voelen en ervaren, maakt me intens gelukkig en vooral ook dankbaar. Dankbaar voor het leven dat ik mag leiden en dankbaar dat ik deel mag uitmaken van dit ingenieuze en magische Universum! Dankbaar voor de prachtige mensen die ik mag ontmoeten op mijn pad en de taak die ik heb in dit leven om anderen op hun pad te begeleiden.
 
Ik wens jou, vanuit het diepste van mijn hart, een liefdevol, prachtig en magisch nieuw jaar toe, waarin je tot volle bloei kan komen en je volledig van binnenuit vervuld wordt.

And remember: life is a Miracle and so are You!!

With lots of Love,
Caroline

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Koekje erbij? Ook deze website bevat cookies. Door het bezoeken van deze site, stem je hiermee in. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten