Dag 8 – Let Love Rule – Selfcare!

By maart 23, 2020 Blog

Dag 8 – Let Love Rule – Selfcare!

Hi ladies,

Hebben jullie een goed weekend gehad?

Ik merk dat, alles wat er momenteel gaande is, toch best een groot effect heeft op mijn systeem. Mijn lijf voelt gespannen aan en ik voel me behoorlijk moe. Ook de inspiratie is even ver te zoeken.

Wat ik inmiddels geleerd heb, is de signalen en de informatie die mijn lichaam me geeft serieus te nemen en even pas op de plaats te maken, totdat het weer gaat stromen.

Dus… in het kader van ‘take care of your selfcare’ vandaag even geen inhoudelijke content in het kader van de Let Love Rule Movement. Ook de begeleide meditatie van vanavond laat ik even voorbij gaan, die doe ik woensdag weer!

Hoe voelen jullie zich?

Liefs Caroline ❤️

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Koekje erbij? Ook deze website bevat cookies. Door het bezoeken van deze site, stem je hiermee in. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten