Dag 18 – Let Love Rule – Mental Backup!

By april 2, 2020 Blog

Kan jij al wennen aan de Corona realiteit? Bizar allemaal vind je niet! In een zeer korte tijd is ons leven totaal verandert en niets is meer zoals het was. En dat is voor iedereen behoorlijk hard schakelen natuurlijk!

Ik heb een tijdje geleden al deze Let Love Rule Movement in het leven geroepen en deel iedere dag ondersteunende content. Maar ik voelde dat ik nog iets meer wilde doen, omdat het, juist nu, ontzettend belangrijk is om iemand in je omgeving te hebben, waarbij je je verhaal kwijt kunt.

Free Mental Backup!

En, ik ben niet voor niets coach natuurlijk, daarom stel ik mezelf de komende tijd beschikbaar voor mentale backup en ondersteuning, telefonisch of via Skype. En dit doe ik dus kosteloos en with no further strings attached!!

En dat hoeft echt niet meteen een zwaar coachgesprek worden, zie het vooral laagdrempelig. Dus:

  • Heb jij even een peptalk nodig of behoefte aan een hart onder de riem?
  • Wil je gewoon even je ei kwijt of loop je tegen iets aan, waar ik je bij kan helpen?
  • Of misschien vind je het gewoon fijn om even een praatje te maken?

Schroom niet en mail me op caroline@yourdailyshine.nl en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Wel doen hoor!

Lfs Caroline ❤️

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Koekje erbij? Ook deze website bevat cookies. Door het bezoeken van deze site, stem je hiermee in. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten