Dag 16 – Let Love Rule – trek het je niet aan!

By maart 31, 2020 Blog

Dag 16 – Let Love Rule – trek het je niet aan!

Ken je dat? De ene dag voel je je prima en de dag erna word je ineens overvallen door een zwaar en somber gevoel. Bij mij kan het soms zelfs zo sterk zijn dat hoe ik me voel, van uur tot uur kan verschillen.
 
Als je deze ‘change of mood’ niet echt kan verklaren, kun je je suf prakkiseren over de vraag: ‘waarom voel ik me nou zo?’
 
Daarover wil ik je het volgende meegeven: maak het vooral niet persoonlijk! Het kan namelijk zijn dat jouw ‘bui’ niets met jezelf te maken heeft, maar dat je een zwaar energieveld ‘oppikt’ uit het collectief. Vooral mensen die sensitief zijn, hebben daar nogal eens last van.
 
Wat mij enorm helpt is me dit, steeds als ik me zwaar of somber voel, dit te realiseren. Ik zie de zware bui dan voor me als energie, die door me heen stroomt. Dus het komt binnen via mijn kruin en verlaat mijn lichaam weer via mijn voetzolen.
 

Don’t take it personally, it’s just energy!

 
Je zal zien dat dit je helpt om zware energievelden sneller te transformeren, waardoor je je als vanzelf weer lichter voelt!
 
Let Love/Light Rule!
 
Lfs Caroline ❤️
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Koekje erbij? Ook deze website bevat cookies. Door het bezoeken van deze site, stem je hiermee in. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten