Dag 12 – Let Love Rule – Dankbaarheid

By maart 27, 2020 Blog

Dag 12 – Let Love Rule – Dankbaarheid

 Ben jij je ervan bewust wat een krachtige emotie dankbaarheid is?
 
Iedere emotie heeft een eigen energiefrequentie en dankbaarheid staat, net als liefde, helemaal bovenaan de lijst van hoog-vibrerende emoties! Van dankbaarheid gaat een zachte helende en transformerende energie uit, die niet alleen jou, maar ook iedereen om je heen verwarmt.
 
Ik kan mijn hart echt voelen opzwellen en open voelen gaan als ik iets meemaak of aan iets denk, waarvoor ik dankbaar ben. Dat hoeft niet perse iets groots te zijn. Het kan ook gaan om een welgemeende knuffel van mijn dochter, het voelen van diep contact met een vriendin of mijn partner, ongestoord op de bank liggen, terwijl ik niets dringends hoef.. om maar eens wat te noemen. ?
 
Ik probeer me dus zoveel mogelijk te richten op de dingen waar ik dankbaar voor ben en doe de laatste tijd veel meditaties, waarbij ik deze emotie bewust oproep.
 
En, het kan even duren, maar ik merk echt dat ik daardoor positiever in het leven sta!
 
Waar ben jij momenteel dankbaar voor?
 
Liefs Caroline ❤️
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Koekje erbij? Ook deze website bevat cookies. Door het bezoeken van deze site, stem je hiermee in. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten