Worden wie je werkelijk bent!

By oktober 30, 2018 Your Soul

Worden wie je werkelijk bent!

Heb jij weleens het gevoel gehad dat alles helemaal klopt en dat datgene wat je op dat moment aan het doen bent precies in lijn ligt met wie jij in de kern bent? Dat er niets meer tussen jou en jouw verlangen instaat? Dat je helemaal dat doet wat de bedoeling is?

Rechtstreeks vanuit mijn ziel

Ik heb dit gevoel gister even ten volste mogen ervaren toen ik mijn praatje hield voor de prachtige groep vrouwen tijdens de Shine! Circle Sessie. En wow wat is dat fijn zeg! Ik denk dat dit de eerste keer was dat ik echt zonder angst en zelfs met heel veel plezier voor de groep stond. En dat ik voor het eerst echt vrijuit kon spreken, los van papier, rechtstreeks vanuit mijn hart en mijn ziel.

Een groot cadeau

Het voelde echt alsof ik gedragen werd en ik wist ineens weer waarom ik mezelf toch steeds weer uitdaag om uit die comfortzone te stappen en waarom ik mezelf blijf challengen om dingen te doen die ik eigenlijk megaspannend vind. Dit is wat ik moet doen en waarvoor ik hier ben! En wat een groot cadeau is het om dit te mogen ervaren!

Van binnenuit vervuld

En dat wat ik nu zelf aan het leven ben, is ook precies hetgeen ik wil overbrengen! Namelijk dat het, al is het met wat omwegen, écht mogelijk is om dat te doen wat je werkelijk wilt. Dat het echt mogelijk is om een leven te leiden dat helemaal bij jou past en wat jou van binnenuit vervuld!

Zelfinzicht, moed en vertrouwen

Wat daar voor nodig is? Zelfinzicht, moed en vertrouwen! Doe de dingen waardoor je jezelf steeds beter leert kennen, ontdek jezelf en ga op onderzoek uit! Neem die stappen die je spannend vindt, maar waarvan je voelt dat je ze moet nemen! En bovenal.. vertrouw op jezelf en op dat wat voor jou als waarheid voelt en weet dat je, zodra je vanuit je hart gaat leven, het universum je aan alle kanten ondersteunt!

Go for it!

Ik zou zeggen wacht dus niet langer & go for it!! Welke stap ga jij vandaag zetten om jezelf tot uitdrukking te brengen?

Lfs Caroline

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Koekje erbij? Ook deze website bevat cookies. Door het bezoeken van deze site, stem je hiermee in. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten