Wiens leven leid jij?

By oktober 28, 2018 Your Soul

Wiens leven leid jij?

In voorbereiding op de Shine! Circle Sessie ben ik eens bij mezelf nagegaan wat het thema van die dag, ‘Ontdek je Passie’ voor mij persoonlijk betekent en heeft betekend. Dit zijn voor mij altijd goede momenten om eens bewust te kijken naar de ontwikkelingen die ik in de loop der jaren heb doorgemaakt en de patronen die daarin zichtbaar zijn.

Prominente hoofdrol

Als ik terugkijk op mijn verleden realiseer ik me dat ik tot ca mijn 36e levensjaar altijd een leven heb geleid dat was gebaseerd op de overtuigingen die ik in mijn jeugd had opgedaan, waarbij mijn basisovertuiging ‘het niet waard te zijn’ toch wel de meest prominente hoofdrol heeft gespeeld.

Waardevol willen zijn

Ik denk dat ik er destijds -overigens geheel onbewust- voor heb gekozen om die dingen te gaan doen die me aanzien en status opleverde, in de veronderstelling dat, als ik die dingen zou bereiken, als een rechtenstudie afronden, advocaat worden, veel geld verdienen, ik dan toch zeker wél waardevol zou zijn.

Het lijntje brak

Wat ik toen nog niet inzag is dat, al die externe, op uiterlijke gerichte, zaken allemaal ‘doekjes voor het bloeden’ waren die moesten verbloemen hoe minderwaardig ik me diep van binnen eigenlijk voelde. Totdat de dag kwam dat het lijntje brak en ik me realiseerde dat ik te lang iets gedaan had wat tegen mijn natuur inging en ik me ervan bewust werd dat ik een leven aan het leiden was dat helemaal niet in lijn lag met wie ik werkelijk ben.

Waar wordt ik nu gelukkig van?

Ik ben gestopt met de juristerij en ben mezelf vragen gaan stellen als: Waar word ik nu gelukkig van? Wat geeft me voldoening? En.. Waar gaat mijn hart sneller van kloppen? Het vinden van de antwoorden daarop was een heel proces, waarbij ik mezelf steeds beter heb leren kennen.

Meer vanuit mijn hart gaan leven

Het heeft ertoe geleid dat ik steeds meer die dingen doe waar ik blij van word en die bij me passen en heeft ervoor gezorgd dat ik steeds meer vanuit mijn hart ben gaan leven. En ik kan je zeggen, dat is zo ontzettend vervullend dat ik helemaal geen externe zaken meer nodig heb om gelukkig van te worden. En hoe fijn is dat!

Van binnenuit vervuld worden

Lieve dames, ik gun het iedereen van harte om van binnenuit vervuld te worden en dat leven te leiden dat bij jou past. Durf dus te luisteren naar de stem van je hart en het universum zal je dragen!

Wil jij de stem van je hart beter leren horen? Dan ben je van harte uitgenodigd om aankomende zondag aanwezig te zijn tijdens de Shine! Circle Sessie.

Lfs Caroline

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Koekje erbij? Ook deze website bevat cookies. Door het bezoeken van deze site, stem je hiermee in. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten