Verbinden op zielsniveau

By februari 1, 2016 Your Soul

Verbinden op zielsniveau

Geschreven door Marion Kessler

Heb jij dat ook? Dat je op een gelijk moment, hetzelfde denkt en zegt als een vriendin van je? Ik heb zo’n vriendin. We maken er altijd grapjes over. Wij hoeven niet te praten, we praten zonder woorden. Het is een heerlijk gevoel van herkenning. Een geluksmomentje. Het voelt als thuiskomen bij jezelf.

Onderdeel van iets groters

Je wordt in een flits van een seconde teruggebracht naar je ziel. En je ziel is je ware ik, wie jij in werkelijkheid bent. Ontdaan van ego, persoonlijkheid, blauwdruk van je jeugd. Dat alles telt niet. Je voelt je onderdeel van iets groters. De herkenning van een andere ziel. De verbinding reikt veel verder dan waar je het wel of niet over eens bent, de verschillende levens die jullie leiden.

Zielsconnectie

Het raakt iets aan wat magical is. En het geeft je het gevoel er meer van te willen. En het te blijven voelen. Maar zo werkt het niet. Je kan het niet op demand aanvragen. Soms is het er opeens onverwacht. Het gevoel van twee zielen, één gedachte is een zielsconnectie. Een zielsconnectie betekent dat je in contact bent met je eigen ziel en daardoor in verbinding met anderen staat. Je BENT dan in verbinding met anderen.

Verbinding

Veel mensen zijn op zoek naar die verbinding. Mensen voelen zich alleen of eenzaam. Het gevoel er niet bij te horen. Veel mensen zijn bezig om aardig gevonden te worden en geven veel energie weg aan iets wat ze niet vervult. Dat komt omdat het zoeken buiten jezelf je uiteindelijk misschien ad hoc geluk oplevert maar je toch iets blijft missen. Het blijft knagen. Je hebt vast de dooddoener al 100 keer gehoord: Geluk haal je uit jezelf. Er zit natuurlijk een waarheid in verscholen waar we moeite mee hebben. Je bent verantwoordelijk voor je eigen geluk in dit leven. Dit gaat over eigenliefde, over compassie voor jezelf, jezelf leren kennen met al je mooie en minder mooie kanten en die in het licht laten schijnen. Het is niet moeilijk. Het is BEWUST ZIJN. In het moment van hier en nu.

Jezelf zijn

Een verbinding op zielsniveau komt voort uit jezelf zijn. Zijn wie je bent. Een herkenning van je ziel. Als je de weg daarheen hebt gevonden kun je leven uit liefde. Leven vanuit het vertrouwen vanuit je ziel. Je zult meer gelijkgestemden op je pad krijgen doordat je in verbinding bent met je eigen ziel. Door in het nu te zijn. Je voelt je onderdeel van het grotere geheel. Je zit nu in je zuivere bewustzijn. Het overstijgt alles.

Universum

Je bent aangesloten op de energie van het universum waar wij allemaal deel van uit maken en op die manier zijn we met elkaar verbonden. Dat is de verbinding die je voelt als je hetzelfde voelt en denkt als de ander.

Lfs Marion

Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
daniel
daniel
3 jaren geleden

love you