Shine! halfjaarprogramma

MAAK DE SHIFT VAN GELEEFD WORDEN, NAAR BEWUST ‘ZIJN’
Ben jij er klaar voor om voluit te leven? En voel je aan alles dat je toe bent aan de next step, maar houdt iets je nog tegen? Heb je het gevoel nog geleefd te worden door:

 • gewoontes, verwachtingen van anderen en je agenda
 • die hoge lat en jouw innerlijke rechter/criticus
 • hersenspinsels, doemdenken en gepieker
 • Overweldigende emoties en gevoelens
 • triggers, angsten en zelf-ondermijnend gedrag
.. om met een open en liefdevol hart, vol zelfvertrouwen en stevig gefundeerd door het leven te gaan? Om meer innerlijke rust te ervaren en energie over te houden? Om te weten wat je wilt en bewust te kunnen kiezen voor wat bij jou past en je eigen koers en ritme te bepalen? Om de antwoorden uit jezelf te kunnen halen en om te leven vanuit een staat van moeiteloosheid en flow?

Hoe je daar komt?

Het Shine halfjaarprogramma geeft je daarbij een kickstart!

Een half jaar lang begeleid ik je bij jouw Soul Journey! Je ontdekt, in een veilige setting met een kleine groep gelijkgestemden, wat je nog in de weg staat om voluit te leven. Ook leer je hoe je belemmerende patronen en conditioneringen kunt transformeren en loslaten. Door de weg vrij te maken, ontstaat er meer innerlijke rust en sta je steviger in jouw schoenen. Je komt in contact met jouw innerlijk weten, voelt beter aan wat je nodig hebt en kunt bewuste keuzes maken. Je transformeert van geleefd worden, naar bewust ‘zijn’!

Na het programma:

Ben je beter in staat patronen te door- en herzien
Kan je met liefde en compassie naar jezelf kijken
Weet je wat je kan doen als je hoofd overloopt
Weet je hoe je het geluk in jezelf kunt vinden
Voel je beter aan wat goed voor je is en bij je past
Weet je hoe je vanuit flow en vertrouwen kunt leven
Kan je bewuste en weloverwogen keuzes maken
Kan je dat in je leven aantrekken waar je blij van wordt!

Wat oud-deelneemsters zeggen..

De S.H.I.N.E Circle Methode

Het halfjaar programma is gebaseerd op de door mij ontwikkelde S.H.I.N.E Circle Methode ©. In deze methode komt al mijn kennis en ervaring, die ik heb opgedaan tijdens mijn Soul Journey en in mijn jarenlange ervaring als trainer en coach, samen. Wil je meer weten over de vijf Key Elements uit de methode, klik dan op de button hieronder.
Het Shine halfjaar programma bestaat uit zes verdiepingsdagen alsmede uit vijf online meetings om de ervaringen en thuisopdrachten te bespreken. Je ontvangt tevens een syllabus met ondersteunend materiaal en oefeningen. Tijdens de verdiepingsdagen zet ik naast mijn kennis en ervaring én mijn vermogen tot helder weten en voelen, ook meditaties, visualisaties en andere werkvormen in, waardoor je diepere lagen in jezelf kan aanraken en jezelf nog beter kan leren kennen. Er is ook veel ruimte voor persoonlijke aandacht en het delen van ervaringen.
De S.H.I.N.E. Circle METHODE

De thema’s die o.a. aan de orde komen zijn:

 • het loskomen van overtuigingen en afweermechanismen
 • het constructief omgaan met triggers en nare gevoelens
 • grip krijgen op jouw gedachten en oordeelloos waarnemen
 • de boeddhistische visie op compassie en zelfliefde
 • jouw innerlijke criticus herkennen en ontkrachten
 • in contact komen met jouw intuïtie en  innerlijk weten
 • hoe je blijvende verandering tot stand kunt brengen
 • kunnen leven vanuit vertrouwen en moeiteloosheid
 • hoe manifesteren werkt en de wet van aantrekking

‘Life isn’t about finding yourself, life is about creating yourself’

Wanneer en waar?

De verdiepingsdagen vinden maandelijks plaats op vrijdagen op het ‘hoofdkwartier’ van Shine! in Amstelveen. De dagen duren van 9.30 tot 16.30 uur. De groep bestaat uit maximaal zes tot acht deelnemers, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. De richtlijnen van het RIVM worden vanzelfsprekend in acht genomen.
In het voorjaar van 2022 start weer een nieuwe groep. De data volgen nog. Je kunt je natuurlijk alvast aanmelden, zodat je verzekerd bent van een plekje.

Investering

Voor het Shine! halfjaarprogramma met online ondersteuning betaal je nu een bedrag van 1097- inclusief BTW (ex BTW voor zzp’ers). Deze kosten zijn in bepaalde gevallen belastingtechnisch aftrekbaar als opleidingskosten of kunnen worden ingezet als persoonsgebonden budget.
Yes, count me in!

Ik ben Caroline Laan en ik begeleid je graag bij jouw transformatieproces van geleefd worden naar bewust ‘zijn’. Het is mijn missie om mensen bewust te maken van de onbewuste ‘programma’s’ die versluieren wie ze werkelijk, in essentie, zijn. 

Veel mensen zijn door hun opvoeding, maar o.a. ook door de maatschappij en de cultuur waarin we leven, dusdanig geconditioneerd dat ze van zichzelf verwijderd zijn geraakt. Op het moment dat we de middelbare leeftijd hebben bereikt, zijn veel van de keuzes die we hebben gemaakt in ons leven, maar ook ons gedrag en wat we denken en voelen gebaseerd op onbewuste mechanismen en dynamieken. Deze mechanismen zijn zo sterk dat ze, zonder dat je daar erg in hebt, jouw hele leven kunnen bepalen.
Ik help je graag het onbewuste bewust te maken, zodat je kunt ontdekken wie jij bent onder die lagen conditioneringen. Want dan pas kun je, vanuit volledige vrijheid, kiezen voor wat goed bij je past en waar jij gelukkig van wordt. Ik wandel graag een stukje mee op jouw Soul Journey!

Aanmelden en meer info

Wil jij dat ook of wil je meer informatie over het Shine! halfjaar programma? Mail me dan op caroline@yourdailyshine.nl of via het contactformulier onderaan deze pagina.
Can’t wait to meet you!

Stuur me een berichtje