In de S.H.I.N.E Circle METHODE © komt alle kennis en ervaring, die ik heb opgedaan tijdens mijn Soul Journey en in mijn jarenlange ervaring als trainer en coach, samen. Deze methode vormt de grondslag van mijn coaching en trainingen en biedt jou een Roadmap op jouw ontwikkelingspad. Hieronder een beschrijving van de vijf Key Elements die leiden naar een moeiteloos leven:

Stay Present

Om te kunnen groeien is het essentieel om, vanuit de positie van waarnemer, objectief en oordeelloos naar jouw denk-, voel- en gedragspatronen te kunnen kijken. Om aanwezig te blijven en jezelf toe te staan om alles wat zich aandient ongecensureerd te voelen en ervaren. Het zonder weerstand toelaten heeft een zuiverende, helende werking. Je raakt hierdoor meer ‘aligned’!

Herken jouw ego-patronen

Zelfkennis is key! Als je iets wilt veranderen of aanpassen in je leven, is het ook van belang om te weten wat je niet meer wilt. Het is daarom belangrijk om jouw triggers, maar ook jouw belemmerende denk-, voel- en gedragspatronen te leren herkennen, zonder je hiermee te vereenzelvigen. Je hebt gedachten en gevoelens maar bent ze niet!

Intentie en Intuïtie zijn de ingang

Een heldere duidelijke visie hebben van jouw wensen geeft ‘livingforward’ energy. Naast het feit dat het je een stip aan de horizon geeft, wordt daarmee ook een energetische boodschap uitgezonden naar het Kwantumveld. Think B.I.G, the sky is No limit! Om de antwoorden helder te kunnen ontvangen, dien je jouw ‘ontvangstkanaal’ zoveel mogelijk vrij te maken. Jouw intuitie wijst je de weg!

Naar binnen keren

Het opzoeken van stilte is essentieel om voorbij de analytische mind te komen. Jouw hersengolven vertragen, waardoor je in het besturingssysteem van jouw onderbewustzijn terecht komt. Dit is het gebied waar je oude niet helpende ‘programma’s en gewoontes kunt overschrijven met nieuwe, meer wenselijke. Door het ‘doen’ vaker te vervangen voor ‘zijn’ ben je beter in staat contact te maken met jouw innerlijk weten en daarmee met de toegang tot de antwoorden die in jezelf aanwezig zijn.

Energy Managment

Wat je uitstraalt, trek je aan! Jouw energieniveau managen en hooghouden is dan ook een way of life. Door steeds alert te zijn op waar je je energetisch mee voedt, door hoge energiekeuzes te maken én door de emotieladder te beklimmen, houd je je energie hoog. Je voelt je daardoor niet alleen positiever en energieker, maar trekt daarmee ook fijne ervaringen aan in je leven!

Wil jij leren hoe je deze Key Elements in jouw leven integreert? Daar help ik je graag bij. Kijk bij mijn aanbod welke vorm je aanspreekt.

‘A Journey of a thousand Miles, starts with one single step’

Mijn Soul Journey

Mijn wake-up call kwam rond mijn 35e. Ik werkte destijds als advocaat met bijpassende materiële lifestyle en was diepongelukkig! Op een gegeven moment was ik zover bij mijn kern vandaan geraakt, dat ik in een burn-out terecht kwam. Nu weet ik dat dit het beste is wat me kon overkomen! Het was namelijk de start van mijn Soul Journey, een diepgaand transformatieproces, waarbij ik mezelf opnieuw moest leren kennen. Ik kwam erachter dat fundamentele verandering pas kan plaatsvinden als je weet wat jouw diepere, onbewuste, drijfveren zijn. Hoe waardevol het is om belemmerende patronen objectief te kunnen waarnemen. Hoeveel innerlijke rust het geeft om niet meer te vluchten voor onrust en nare gevoelen en hoe krachtig het voelt om deze te doorleven en te helen. Ik weet nu hoe het voelt om conditioneringen los te laten en meer en meer vanuit mezelf te leven. En het mooie is, hoe meer ik bij mezelf kom, hoe fijner mijn leven wordt. Ik leef nu niet meer vanuit controle, maar vanuit inspiratie en flow en dat wat ik nodig heb, komt vanzelf op mijn pad. Ik ben een nieuwe koers gaan varen en begeleid nu al jarenlang, met heel veel liefde, als trainer en coach, anderen bij hun transformatieproces.