Jouw hemelse hulptroepen

By juni 28, 2018 Your Soul

Jouw hemelse hulptroepen

Ben jij je er bewust van dat je een heel team aan helpers om je heen hebt? En dan bedoel ik geen fysieke helpers, maar energievormen die we doorgaans niet met het blote oog kunnen zien, zoals gidsen en engelen?

gesteund van hoger hand

Als je mij dit 10 jaar geleden had gezegd, dan had ik je vragend aangekeken. Inmiddels ben ik er echter heilig van overtuigd dat we echt gesteund worden van ‘hoger hand’.

Mijn engelenperiode

Jarengeleden kreeg ik opeens het gevoel dat er ‘meer’ moest zijn en kwam ik, hoe ik het gekscherend noem, in mijn ‘engelenperiode’ terecht. Ik was enorm gefascineerd door alles wat met engelen te maken had, volgde workshops, las boeken, bezocht engelenmediums en voelde ineens heel sterk dat er energieën zijn die ons begeleiden.

Contact maken

Tijdens een meditatie heb ik een keer naar de namen van mijn begeleiders gevraagd en tot mijn verbazing kreeg ik opeens beelden en namen door. Zo word ik onder meer begeleid door Jozua, een gids die ik heb gekend in de periode van Atlantis (vraag me niet hoe ik dat weet, want ik heb geen idee ;-)). En ook krijg ik de hulp van Jeremiel, een van mijn beschermengelen.

Altijd antwoord

Tijdens mijn ochtendritueel praat ik altijd met mijn begeleiders en vraag ik hen mij te begeleiden bij mijn volgende stappen. Of ik vraag hen antwoorden te geven op de vragen waar ik mee rondloop. En echt, ik krijg altijd antwoord! De laatste tijd komen de antwoorden door in de vorm van gedachten. Ik stel dan een vraag in mijn hoofd en krijg dan vrijwel direct antwoord. In het begin dacht ik nog dat ik zelf de antwoorden gaf, maar inmiddels vertrouw ik erop dat deze komen van mijn ‘hulpteam’. Ook krijg ik vaak opeens inzichten waar ik mee verder kan.

Vragen en vertrouwen

En hoe fijn is dat zeg, het idee dat we er niet alleen voorstaan maar altijd hulptroepen bij de hand hebben! Het enige wat we daarvoor hoeven doen is te vragen en te vertrouwen! Heerlijk idee vind je niet?

Heb jij al contact met jouw begeleiders?

Lfs Caroline ❤️

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Koekje erbij? Ook deze website bevat cookies. Door het bezoeken van deze site, stem je hiermee in. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten