Jezelf verliezen en waar dat goed voor is..

By juli 14, 2015 Your Life

Jezelf verliezen en waar dat goed voor is..

Geschreven door Vanessa Leon

Steeds vaker voel ik contact met iets dat mij de weg helpt te vinden. Een warme deken die mij zegt dat ik het altijd goed doe. Links af of rechts af, iedere kant is goed. Soms is links sneller dan rechts maar wat ik ook kies, het brengt me bij mijn bestemming. Fijne gedachten zeg!

Even pauze

Soms wil ik geen kant kiezen en ook dat is goed. Stilstand betekent niet dat ik niet bij mijn opdracht uitkom. Het geeft me even pauze en ruimte om te voelen wanneer de tijd wel rijp is voor een keus. Het gaat allemaal gewoon vanzelf. Dat is toch geweldig! Maar ooh zo lastig om echt te geloven. Waar of niet?

Totaal verdwenen

Al dat piekeren wat ik doe, is dat allemaal onnodig? Je zou denken van wel maar ik ga jullie even iets anders wijs maken:) Piekeren, stressen of gewoon klooien voelt niet fijn maar het is zinvol. Zodra ik mezelf een beetje kwijt raak ontstaan er twijfels en dat maakt dat ik ga piekeren, ik lijk dan totaal te verdwijnen. Ik weet dan niet meer waar ik sta en dat voelt gewoon shit! Ik ben altijd dol geweest op controle maar er is iets verschoven in mij. Ik besef me dat mezelf kwijtraken juist nodig is om mezelf weer te vinden. Snappen jullie het nog??? 🙂

De cyclus

Het is een cyclus, een groeiproces. Het is de natuur, het hoort bij het leven. Het is te vergelijken met verliefd zijn. Je gaat op in de ander en helder denken gaat niet meer. De chemie takes over en voor velen ben je even onherkenbaar. Er komt een punt (helaas hihi) dat je weer bij jezelf terug wil komen. Je wil ‘ontnuchteren’ en het gewone leven weer op pakken. Dit is best een klus, maar het is de klus die je wil klaren uit liefde voor jezelf. Je laat je liefje weer wat los en gaat meer op eigen benen staan.

Groei in zelfliefde

Herken je al wat dit is? Het is groei in zelfliefde. Je gaf jezelf even weg en koos ervoor weer terug te komen op aarde en je leven verder te ervaren. Je maakt weer meer tijd voor je eigen dingen. Het is kiezen voor jezelf. Wat altijd meer gronding in de liefde voor jezelf oplevert. Zo simpel is het!

De keuze om terug te keren

Het piekerproces is hetzelfde maar voelt minder geweldig. Maar is dus ook ontzettend gezond voor je persoonlijke groei. Je bent even ‘lost’ maar des te sterker kom je eruit! De keus voor je terugkomst levert liefde op in jou! Mijn tip is dus: verlies jezelf in van alles en nog wat. Pieker je even suf, stort jezelf in een verliefdheid, laat je mee sleuren in een passie, smijt je oma’s antieke servies in diggelen. Het zijn allemaal uitdagingen die je juist terug brengen naar jezelf. De weg naar zelflove.

Succes ermee dames! Geniet van de wilde rit, voor je het weet wil je weer terug keren op aarde en sta je heel stevig met beide benen op de grond. Steviger dan ooit!

Liefs Vanessa Leon

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Koekje erbij? Ook deze website bevat cookies. Door het bezoeken van deze site, stem je hiermee in. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten