Het licht zien in anderen

By oktober 30, 2018 Your Soul

Het licht zien in anderen

Heb jij dat ook, dat je steeds meer last krijgt van de negativiteit die uitgaat van oordelen? Ik voel het tegenwoordig vaak echt in mijn lijf als mijn gesprekspartner of ik zelf een oordeel vel over iemand. Het voelt als een soort verkramping.

Klagen als bindmiddel

Ik denk dat veel mensen klagen of roddelen onbewust inzetten als middel om verbinding te maken met anderen. Je hebt dan een gemeenschappelijk onderwerp als bindmiddel. Het zit ook in onze gewoonte om te klagen en te praten over anderen.

We zijn allemaal mensen

En nee, ik ben zelf absoluut geen non en ik doe daar zelf soms ook aan mee. Ik ben me er alleen wel steeds eerder van bewust en probeer het dan om te buigen. Wat me daarbij helpt is me continu te realiseren dat we allemaal gewoon maar mensen zijn, ieder gevormd door ons verleden en ieder met een eigen verhaal en ons eigen triggers.Het is dus heel makkelijk om een oordeel te hebben over iemands gedrag, maar ieder van ons heeft een gekwetst kind in zich, wat in meer of mindere mate beschadigd is. Niet iedereen kan bij het licht en sommigen van ons zijn verdwaald.

Het licht verspreiden

Wat helpt is het licht te zien in anderen. Want uiteindelijk zijn we allemaal verbonden en heeft iedereen slechts behoefte aan een ding, gezien en geaccepteerd worden. Meer begrip leidt tot meer compassie en daar wordt de wereld uiteindelijk een stuk mooier van!!

Help je mee het licht te verspreiden?

Lfs Caroline ❤️

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Koekje erbij? Ook deze website bevat cookies. Door het bezoeken van deze site, stem je hiermee in. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten