De reis naar het hart Intensive

Je bent over de veertig jaar en je hebt ogenschijnlijk een prima leven voor jezelf opgebouwd. Het ontbreekt je aan niets en toch voel je je al een tijdje niet helemaal happy. Je merkt dat de zaken die je voorheen belangrijk vond, je ineens geen voldoening meer geven en je voelt heel sterk dat je het anders wilt.  Er is iets in jou veranderd, waardoor het leven dat je leidt niet meer bij je past. ‘‘Waar word ik dan wel blij van?’ is een vraag die regelmatig bij je opkomt.

Jouw behoeften

Je hebt er behoefte aan om los te komen van vastgeroeste patronen. Je wilt de ruimte hebben om jezelf, in alle rust, beter te leren kennen en te ontdekken waar jij gelukkig van wordt. Je wilt meer in contact komen met jouw intuïtie, waardoor je beter aanvoelt wat je nodig hebt en welke keuzes je kunt maken. Het lijkt je fijn om jouw talenten optimaal in te zetten en dat te doen wat je het allerliefste doet. Je wilt je leven weer zelf richting geven en alleen nog maar die dingen doen die in lijn liggen met wie jij werkelijk bent.

Jezelf bevrijden van wat je tegenhoudt

Als je jezelf in een van deze situaties herkent, dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan de Reis naar het Hart! De Reis naar het Hart is een intensief 4 maanden groepstraject, waarbij je, onder mijn begeleiding, jezelf écht gaat bevrijden van dat wat je nog tegenhoudt om het leven te creëren dat in alle opzichten bij je past. Ik begeleid je in jouw proces van ego- naar hartgedragen bewustzijn.

Susanne Kolfschoten

ERVARING SUSANNE

Ik kreeg gedurende het Break Free Traject helder welke sluiers er over me heen lagen en heb veel tools en waardevolle inzichten gekregen om mijn troebele water weer helder te krijgen. Inzichten in hoe ik het leven vóór me kan laten werken in plaats van vanuit strijd en wilskracht mezelf op te branden.
Caroline is bevlogen en tegelijk down to earth in haar manier van overbrengen. Haar mooie combinatie van het creëren van bewustwording en het schudden aan oude overtuigingen en patronen, maakt dat mijn focus is verschoven van vanuit controle leven, naar meebewegen en me bewust zijn van mijn eigen mogelijkheden.
Mijn oogkleppen zijn afgegaan en mijn blikveld is verruimd. Het is als een radiozender, waar ik jarenlang – overigens onbewust – heb afgestemd op een voor mij bekende en veilige frequentie. Tijdens het traject heb ik geleerd dat er ook andere frequenties zijn, die waarschijnlijk veel beter aansluiten bij wie ik écht bent.
Ik gun iedereen deze ervaring, bewustwording en inzichten
Naar het volledige verslag

Wat het traject je brengt

  • Je komt in contact met jouw gevoel en intuïtie
  • Je bent in staat patronen te door- en herzien
  • Je ontwikkelt meer zelfliefde en compassie
  • Je ervaart meer balans en innerlijke rust
  • Je voelt aan wat goed voor je is en bij je past
  • Je kunt bewuste weloverwogen keuzes maken
  • Je trekt meer aan waar je blij van wordt!

De Bouwstenen van de ‘Reis’

Je start het traject samen met een groep van acht gelijkgestemde vrouwen. Ik weet namelijk uit ervaring hoe krachtig het is om elkaar als vrouwen te ondersteunen. Het traject bestaat uit persoonlijke 1-op-1 begeleiding, gezamenlijke verdiepingsdagen en online ondersteuning. Hieronder een beschrijving van de ingrediënten.

Individuele begeleiding

Tijdens het traject vinden er twee persoonlijke 1-op-1 gesprekken plaats, waarbij ik uitgebreid met je inga op jouw persoonlijke thema’s en hetgeen jij wilt bereiken. Deze gesprekken kun je inplannen op het moment dat jij daar behoefte aan hebt.

Verdiepingsdagen

Daarnaast komen we iedere maand ‘live’ bij elkaar tijdens de verdiepingsdagen. Het doel van de dagen is om tot nieuwe inzichten te komen, je bewustzijn te verruimen, ervaringen te delen en elkaar te ondersteunen in het transformatieproces. Ik zal tijdens de dagen, naast mijn ervaring én mijn vermogen tot helder weten en voelen, ook meditaties, visualisaties en andere werkvormen inzetten, waardoor je diepere lagen in jezelf kan aanraken en jezelf nog beter kan leren kennen.

Online ondersteuning

Tussen de ‘live’ momenten in zullen we elkaar ook regelmatig online treffen, waardoor je continu gesteund wordt in jouw proces. We plannen, naar gelang de behoefte, Q&A’s in, waarbij ik inga op de vraagstukken waar je op dat moment mee bezig bent. Ook kan je deelnemen aan de besloten Facebookgroep, waar je niet alleen met mij, maar ook met de groep kunt delen.

Thema’s

Tijdens de verdiepingsdagen komen de volgende onderwerpen aan de orde:

DAG 1. DE REGIE NEMEN

Zonder oordeel naar jouw huidige situatie kijken, verantwoordelijkheid nemen voor jouw eigen leven, hoe ziet jouw ideale situatie eruit? Wat weerhoudt je? Afweermechanismen en overtuigingen. Het besluit nemen om zelf aan het roer te gaan staan

DAG 2. HET RECEPT VOOR INNERLIJKE BLOEI

Zelfliefde en zelfcompassie, je niet identificeren met jouw gedachten/overtuigingen/emoties, in contact komen met jouw behoeften en wensen, zelfvertrouwen, jouw ruimte durven innemen, het herkennen van de verschillende delen in jou (pleaser, perfectionist)

DAG 3. LEVEN VANUIT VERTROUWEN

Van hoofd naar hart, in contact komen met jouw intuïtie, jouw waarheid leven, intuïtie vs. angst, oordeelloos waarnemen, durven handelen naar wat jij voelt, vertrouwen op jezelf en het leven.

DAG 4. MOEITELOOS MANIFESTEREN

In contact komen met jouw vuur, groots denken, denken in overvloed, stappen durven zetten en volharden, experimenteren, het resultaat loslaten, flow.

De kosten en locatie

Voor deze intensive betaal je nu een INTRODUCTIEPRIJS VAN 997,- INCL. BTW. Het is mogelijk dit bedrag in vier termijnen van 249,- euro incl. BTW per maand te betalen.

Nb. De kosten voor persoonlijke ontwikkeltrajecten zijn in veel gevallen belastingtechnisch aftrekbaar!

Locatie
De verdiepingsdagen vinden plaats in Amstelveen op het ‘hoofdkwartier’ van Shine! De coachgesprekken kunnen, al naar gelang jouw voorkeur, ofwel in de praktijkruimte van Shine! in Amstelveen, ofwel via Skype plaatsvinden.

Startdatum en aanmelden

Eind 2018 start dit traject met een nieuwe groep vrouwen. Mail me als je op de hoogte wilt worden gehouden van de startdatum op: caroline@yourdailyshine.nl of via het contactformulier onderaan deze pagina.

Je kunt me voor nadere info ook telefonisch bereiken op: 06-46117931.

Ik ontmoet je graag!
Liefs Caroline

Stuur me een berichtje