De controle loslaten

By oktober 29, 2018 Your Soul

De controle loslaten

Merk jij het ook dat het je niet of nauwelijks meer lukt om vanuit controle iets voor elkaar te krijgen?

De shift van ego naar hart

We zijn hard op weg om de shift van het ego naar het hart te maken en daarbij komt dat veel dingen die voorheen voor ons werkte, dat nu ineens niet meer doen.

Gedreven door angst

Ik word er inmiddels doodmoe van om hard aan dingen te trekken en kan het ook steeds minder opbrengen om iets te doen, dat tegen mijn gevoel indruist. Waarom ik dat voorheen wel deed? Omdat ik gedreven werd door angst en bang was dat als ik niet keihard zou werken, alles tot in de puntjes zou regelen en alles onder controle zou houden, ik niets zou bereiken. Ik niet zou komen waar ik wil komen.

Averechts effect

Inmiddels weet ik dat dit, in ieder geval voor mij, niet de manier is en dat het leven zich niet laat leiden. Sterker nog, als ik nu iets vanuit controle doe, dan heeft het geen enkel of zelf een averechts effect en trekt het me energetisch letterlijk leeg.

Vertrouwen op het leven

Wat dan wel nodig is? Is dat we leren vertrouwen dat het leven ons daar brengt waar we op dat moment moeten zijn. Dat we kunnen meebewegen op de energie van het moment door goed in verbinding te staan met onszelf en ons gevoel. Dat we ons vaker afvragen: wat voel ik nu en wat heb ik nodig en hoe kan ik daar naar handelen?

De magie toelaten!

Want ik weet uit ervaring dat dit ‘meebewegen’ me uiteindelijk precies daar brengt waar ik moet zijn en dat ik daarmee de situaties aantrek die op dat moment nodig zijn om van te leren en van te groeien.

Lieve mensen, laten we ons realiseren dat het universum ingenieus in elkaar zit en dat het precies weet wat we nodig hebben. Het enige dat wij hoeven doen, is achterover leunen en de magie toelaten!

Vertrouw jij op het Universum?

Lfs Caroline ❤️

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Koekje erbij? Ook deze website bevat cookies. Door het bezoeken van deze site, stem je hiermee in. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten