De aantrekkende werking van gedachten

By november 13, 2017 Your Soul

De aantrekkende werking van gedachten

Geschreven door Louise Dekker

Waarom is het nou zo ongelofelijk belangrijk, eigenlijk het állerbelangrijkste van je hele leven, het méést zinvolle van je bestaan, om sensitief te gaan zijn wat je emoties betreft. Alert te worden op hoe je je voelt! En in te grijpen wanneer je je niet goed voelt. Waarom?

Wet van aantrekking

Omdat dit goed voelen/niet goed voelen direct verband houdt met je al- dan- niet welbevinden op alle fronten: je liefdesleven, gezondheid, werk, financiën, wensen en dromen. Werkelijk alles heeft te maken met hoe jij je voelt. Alles heeft te maken met wat je aan frequenties, door je hoogstpersoonlijke gevoelens, naar buiten uitzendt. En waar op gereageerd wordt door die allemachtig prachtige Wet van Aantrekking.

We zijn allemaal zenders

We leven in een vibrationeel Universum! Een Universum dat trilt en beweegt en verandert en uitbreidt… door ons. We zijn allemaal zenders! En we zenden de hele dag door met onze gedachtes (= energie!) die gevoelens oproepen. Daar zijn nog weinigen zich van bewust. Maar al onze ervaringen, alles wat er in ons leven was, is, en er aankomt is daar door slechts één reden: we krijgen wat we hebben uitgezonden. Daar is niet één uitzondering op. Het is zo fair als maar kan zijn. Er wordt niet gekeken naar geslacht, ras, kleur, land, opleiding of noem maar op. Nul discriminatie. Iedereen en alles is energie. Ieder trekt in zijn of haar leven aan wat er individueel aan energie uitgezonden wordt.

Gewenste zaken

De Wet van Aantrekking? Puur quantum fysica. Een Universele Natuurwet. Eeuwig en overal werkzaam. Albert Einstein kon je daar alles over vertellen. Hij had het door. Maar in het gewone dagelijkse leven van jou en mij kun je het vereenvoudigd als volgt vertalen. Wanneer ik mijn focus heb op prettige, gewenste zaken voel ik me goed. Ik zend dan goed voelende hoge frequenties uit. Deze worden opgevangen door de Wet van Aantrekking die deze energie scant en mij dan kan en zal matchen met fijnvoelende, gewenste zaken.

Energiefrequenties

Wanneer ik mijn aandacht heb op zaken die ik niét graag wil voel ik me niet meer zo blij. (Je kunt zelf vaak merken dat je energie daalt.) Ik zend dan lagere, onprettige energiefrequenties uit. Ook deze worden trouw en standvastig zoals de WvA nu eenmaal is, opgevangen en gescand. Er wordt een match gevonden met een ervaring die in essentie dezelfde lagere energie heeft. Een niet zo gewenste ervaring dus…

Geliefde wezens van een hoge afkomst

Zo komen de zaken in je leven. In ieders leven. Vele jaren geleden toen ik voor het eerst over onze frequenties en dergelijke las (ik las alles wat mij verder zou kunnen helpen op weg naar een diep begrip van ons Ware Zijn) heb ik dat enge boek in de vuilnisbak gekieperd. Zó onromantisch kon het leven toch niet zijn!? (We zijn toch Liefde enzo?!) Natuurlijk… We zijn schitterende, bezielde en zeer geliefde wezens van een Hoge Afkomst! Maar het één sluit het andere niet uit. Het zit zelfs zo wonderbaarlijk mooi in elkaar…

Fijne dingen aantrekken

Je hebt zelf de totale verantwoordelijkheid over de aard van ervaringen in je leven op planeet Aarde. We mogen kiezen! Hoe móói is dat! Je mag kiezen, je bent helemaal vrij!, welke ervaring je nú wilt opdoen. Vanuit alle contrast (zaken die je niet wenst) wordt onmiddellijk duidelijk wat het is wat je wél wenst. En dan komt het: dan is het de KUNST om je aandacht te houden op datgene wat je wenst. Dat is pure Levenskunst! Wanneer je je aandacht hebt op die gewenste zaken kan het niet anders dat je je goed voelt. En door dat goed-voelen… begin je deze fijne dingen aan te trekken. De cirkel is rond!

Eerst begrijpen hoe de dingen werken

Je kunt echter niets aantrekken buiten niet altijd dienende overtuigingen die je aangenomen hebt. Dat vereist dat je eerst gaat begrijpen hoe de dingen werken. Dat je snapt wie jíj bent. Dat je de rol van de Wet van Aantrekking door hebt. Dat je er vertrouwen in krijgt dat jouw leven goéd behoort te zijn. Het vereist ook dat je gaat beseffen dat je vaak gewend bent geraakt aan je niet zo goed voelen, een beetje depri, een beetje schuldig, een beetje chagerijnig, een beetje teleurgesteld… Maar dat is een onnatuurlijke acceptatie van een onnatuurlijke mood, een ingeslepen onbewust patroon!

Leer te gaan kijken

Wanneer je deze als signaal blijft uitzenden worden er slechts meer situaties van teleurstelling, schuld en gedeprimeerdheid aangetrokken. Leer te gaan kijken naar de zo vele zaken in je leven die goed voelen. Leer slechts te focussen op positieve aspecten, waar of van wie dan ook. En voel je energie dan omhoog gaan! Wanneer je dit eenmaal begrijpt en je je steeds meer bewust en weloverwogen voornamelijk goed begint te voelen…! Dan zal het steeds vreemder voor je zijn als je jezelf betrapt op woorden of gevoelens die zó onnatuurlijk zijn aan Wie jij in wezen bent.

Dit is Wie ik ben

Dan begin je die fijnvoelende gedachtes meer en meer toe te laten. Gedachtes die nú in fijne, door jou gewenste dingen beginnen te veranderen die je kunt zien, horen, voelen en proeven. En dan weet je: wow…! Dit is Wie ik ben. Het is natuurlijk, op onze briljante Levenswetten gebaseerd… IK ben het, IK doe het, IK projecteer mijn blije, gelukkige energie die de Wet van Aantrekking/het Universum nú kan matchen met blije, gewenste en gelukkige zaken!

Liefs Louise

Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Evelyn
Evelyn
7 jaren geleden

Tja, wat kan ik zeggen.
Maar er gebeuren ook best heftige dingen waaraan je echt niet gedacht hebt en je toch overkomt.
Er zijn natuurlijk nog extremere voorbeelden te noemen als je nog kind bent.
Of in oorlog dat je hele familie wordt weggevaagd.
Die denken al helemaal niet zo.
Dus in mijn ogen klopt het niet helemaal hoe het hier beschreven wordt.
Daarom heb ik toch wel vraagtekens over de wet van de aantrekking.

Bodycoach
6 jaren geleden

Heel duidelijk beschreven. Een blog die ik zeker ga bewaren zodat ik hem opnieuw kan lezen wanneer mijn vibes wat laag zijn…. Dank je !