Break Free Traject

  • Heb je het gevoel geleefd te worden?
  • Verval jij vaak in dezelfde patronen?
  • Word jij moe van alle ballen hooghouden?
  • Vind je het eng om het bekende los te laten?
  • Word je gek van jouw innerlijke saboteurs?
  • Ben jij wel eens klaar met je oude ‘shit’?

Als je hier bevestigend op antwoord, dan wordt het hoog tijd voor het volgen van het Break Free traject!

In dit 4 maanden durende traject deel ik alle kennis en inzichten, die ik in de loop der jaren heb opgedaan tijdens mijn Soul Journey én in mijn jarenlange ervaring als coach.

Je ontdekt hoe je jouw oude ‘verhaal’ achter je kunt laten en jezelf kunt bevrijden van belemmerende patronen en aangeleerde conditioneringen. Dit zorgt ervoor dat je steeds meer bij ‘jezelf’ komt, jouw geluk niet meer laat afhangen van externe factoren en jouw leven helemaal kunt inrichten naar hoe jij dat wilt en wat bij jou past!

Na dit traject

Ben je beter in staat patronen te door- en herzien
Kun je met liefde en compassie naar jezelf kijken
Weet je wat je kan doen als je hoofd overloopt
Weet je hoe je het geluk in jezelf kunt vinden
Voel je beter aan wat goed voor je is en bij je past
Weet je hoe je vanuit flow en vertrouwen kunt leven
Kun je bewuste en weloverwogen keuzes maken
Weet je hoe je dat in je leven aantrekt waar je blij van wordt!

ERVARING SUSANNE

Ik kreeg gedurende het Break Free Traject helder welke sluiers er over me heen lagen en heb veel tools en waardevolle inzichten gekregen om mijn troebele water weer helder te krijgen. Inzichten in hoe ik het leven vóór me kan laten werken in plaats van vanuit strijd en wilskracht mezelf op te branden.

Caroline is bevlogen en tegelijk down to earth in haar manier van overbrengen. Haar mooie combinatie van het creëren van bewustwording en het schudden aan oude overtuigingen en patronen, maakt dat mijn focus is verschoven van vanuit controle leven, naar meebewegen en me bewust zijn van mijn eigen mogelijkheden.

Mijn oogkleppen zijn afgegaan en mijn blikveld is verruimd. Het is als een radiozender, waar ik jarenlang – overigens onbewust – heb afgestemd op een voor mij bekende en veilige frequentie. Tijdens het traject heb ik geleerd dat er ook andere frequenties zijn, die waarschijnlijk veel beter aansluiten bij wie ik écht bent.

Ik gun iedereen deze ervaring, bewustwording en inzichten!

Klik hier voor het uitgebreide ervaringsverslag van Susanne

Susanne Kolfschoten

Voor wie?

Het Break Free Traject is bedoeld voor vrouwen die de volgende stap willen zetten in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling, die los willen komen van belemmerende patronen en die de verschuiving willen maken van geleefd worden naar bewust ‘zijn’.

Opbouw en thema’s

Het traject bestaat uit: vier verdiepingsdagen (theorie afgewisseld met oefeningen en visualisaties, veel delen, interactie en een thuisopdracht) Tussen de verdiepingsdagen in: een online meeting om de ervaringen en thuisopdrachten te bespreken. Ook is er een ondersteunende Facebookgroep.

VERDIEPINGSDAGEN

Tijdens de verdiepingsdagen zet ik, naast mijn kennis en ervaring én mijn vermogen tot helder weten en voelen, ook meditaties, visualisaties en andere werkvormen in, waardoor je diepere lagen in jezelf kan aanraken en jezelf nog beter kan leren kennen. En er is natuurlijk ook veel ruimte om ervaringen te delen.

In het traject combineer ik westerse psychologie met oosterse (boeddhistische) zienswijzen en methodes. Hieronder een omschrijving van de thema’s:

Dag 1. Transform your Mind

Jezelf vrijmaken om jouw verlangen te leven

Fundamentele transformatie vindt plaats als je je bewust bent van jouw diepere drijfveren en motivaties. Op deze dag neem je onder de loep wat jou nog in de weg staat om volledig jouw verlangen te leven. Centraal staan de overtuigingen, angsten en belemmerende patronen die je nog klein houden en je leert hoe je dit kunt transformeren.

Keywords: verlangens, onze natuurlijke staat van zijn, ontstaan van conditioneringen en afweermechanismen, kind- en volwassen bewustzijn, hoe om te gaan met triggers, de rol van de waarnemer.

Dag 2. T.L.C, het Groei & Bloei Recept

De ingrediënten voor innerlijke groei

We gaan in op het ‘Groei en Bloei Recept’, d.w.z. de ingrediënten die essentieel zijn om tot innerlijke bloei te komen en je persoonlijk en spiritueel verder te ontwikkelen. Duidelijk wordt hoe je de vijf z’en uit het recept (zelfliefde, zelfcompassie, zelfzorg, zelfkennis en zelfvertrouwen) tot uiting kan brengen in je dagelijks leven.

Keywords: boeddhistische visie op zelfliefde, aanwezig zijn, jouw gedachten en gevoelens waarnemen, ego-patronen herkennen, aanwezig zijn, voice dialogue, jouw innerlijke criticus, energetische voeding.

Dag 3. Trust your Innerguide

De antwoorden in jezelf vinden

We beschikken allemaal over een perfect innerlijk navigatiesysteem dat ons moeiteloos kan leiden door het leven. Alleen moeten we er wel naar leren luisteren! Op deze dag gaan we in op de verschillende onderdelen van ‘het navigatie activatie systeem’, waardoor je leert hoe je contact maakt én in verbinding blijft met jouw Inner Guide. Ofwel jouw toegang tot jouw hogere zelf en innerlijk weten.

Key words: in contact komen met jouw intuïtie, van controle naar vertrouwen, overgave, de signalen herkennen, de kracht van stilte en meditatie, oordeelloos waarnemen, jouw waarheid leven, vertrouwen op jezelf en het leven, het gebruik van rituelen.

Dag 4. Time to Manifest & Shine!

Jouw verlangen in de wereld zetten

Op de vierde verdiepingsdag leer je hoe je jouw wensen ook echt praktisch in de wereld zet. Je weet nu wat een krachtige creators we van nature zijn en hoe je, vanuit een houding van vertrouwen, overgave en moeiteloosheid, dát in je leven kunt manifesteren wat jij wenst! It’s time to Shine!

Keywords: van controle naar flow, overvloed, synchroniciteit, uit je comfortzone treden, experimenteren, bijsturen o.g.v. jouw innerlijke kompas, overgave, de wet van aantrekking, intentie, mindset.

Ja, ik wil!

ERVARING ESTHER

Het Break Free Traject was voor mij een zeer leerzaam proces. In een kleine prettige groep met gelijkgestemden hebben we vier maanden gewerkt aan onze persoonlijke groei. Het was mijn doel om een stap verder te komen in het doorzien en loslaten van mijn persoonlijke belemmeringen. Ik heb veel inzichten gekregen over wat zaken uit het verleden nog voor een invloed hadden op mijn dagelijkse leven. Caroline heeft me tools gegeven waar ik zeker verder mee kan komen.

Caroline is een warme persoonlijkheid. Zij staat voor wat ze doet en is heel open over zichzelf. We hadden tussen de cursusdagen ook een aantal gezamenlijke Skypesessies, waarin we onze huiswerkopdracht met elkaar bespraken en goede adviezen van Caroline ontvingen.

Als je op zoek bent naar meer inzicht en persoonlijke groei in een veilige omgeving dan is Break Free een mooi traject! Caroline super bedankt!

Wanneer en waar?

De groep bestaat uit maximaal zes vrouwen, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. De richtlijnen van het RIVM worden vanzelfsprekend in acht genomen. De verdiepingsdagen vinden maandelijks plaats op vrijdagen op het ‘hoofdkwartier’ van Shine! in Amstelveen. De dagen duren van 9.30 tot 16.30 uur.

Op vrijdag 13 november 2020 start er een nieuw traject! Je kunt je nu al aanmelden.

 

Investering

Voor het Break Free traject met online ondersteuning betaal je nu een tarief van 597,- inclusief BTW (ex BTW voor zzp’ers).

Ja, ik wil!

ERVARING MARJON

Zoveel delen, zoveel leren, zoveel voelen, zoveel stappen gezet, zoveel verder… ‘Break Free’.

In een heel veilige setting hebben we veel gedeeld, van elkaar geleerd, bijzondere ervaringen gehoord, zelf bijzonders ervaren.  Ik had dit voor geen goud willen missen, de moeite waard!

Dank je wel Caroline!

Aanmelden en meer info

Voel jij een grote ‘Ja ik wil’? Meld je dan aan op caroline@yourdailyshine.nl of via het contactformulier onderaan deze pagina.

Can’t wait to meet you!
Liefs Caroline

Stuur me een berichtje