Bevrijd door liefde

By juli 19, 2016 Your Soul

Bevrijd door liefde

Geschreven door Audrey Donate

Liefde is alles. Is dat wat wij echt zijn. Het belangrijkste en krachtigste dat er is. Het mooiste wat er is. Liefde maakt alles goed. Maar soms kan het ook ingewikkeld en pijnlijk zijn. Dat is het niet, maar dat maken wij er zelf van.

Liefde maakt kwetsbaar

De liefde kan eng voelen, omdat het ons kwetsbaar maakt: als je ontzettend veel van iemand houdt dan kun je bijvoorbeeld bang zijn om diegene te verliezen. Of het gevoel hebben zonder die ander niks waard te zijn. Je bestaan er aan op te hangen. Het wordt dan krampachtig. Het voelt niet vrij. Je gaat je bijvoorbeeld voor die ander wegcijferen of spreekt je niet uit, omdat je bang bent dat je geliefde dan opstapt. Je hebt een onbereikbare liefde en je hele wereld draait om hem of haar. Of hij heeft je verlaten en je wereld stort helemaal in. Been there, done that…

Jij bent goed genoeg

Ik ben geen expert op het gebied van liefde maar heb meerdere relaties en geliefden gehad en ik kan wel zeggen dat ik er veel van heb geleerd en nog steeds doe. Mijn belangrijkste les: You are the most important person for yourself! Zorg dat jij je eigen veilige haven bent. Dat je het ook fijn kan hebben met jezelf. Niet de bevestiging van hem of haar nodig hebt. De bevestiging of je wel leuk, lief, mooi, aantrekkelijk genoeg bent.

IK heb MIJ

Momenteel ligt mijn hart bij iemand die het niet makkelijk heeft met zichzelf en het daarom soms niet weet. Natuurlijk voelt het wel eens verdrietig, dat gevoel laat ik dan ook toe. Maar ik voel mij daardoor niet minder. Ik voel mij ook niet eenzaam, want dat ben ik niet (want IK heb MIJ en ben verbonden met alles: de liefde). I enjoy life. En ik zie de schoonheid van deze liefde die mij zoveel leert en spiegelt. Ik weet, dit komt niet voor niets op mijn pad en als het meant to be is dan is dat heel mooi, en anders is het ook goed. Want dat geloof ik, in een goed universum, dat het beste met ons voor heeft.

Zijn wie je echt bent

Ik kan je zeggen dit voelt bevrijdend. Dit is liefde voor jezelf. Het beste met jezelf voor hebben, jezelf geven wat je nodig hebt. Goede voeding, letterlijk als in gezond eten en figuurlijk als in jezelf voeden met liefde en licht. Jezelf in de spiegel echt in de ogen kijken dan zie je wie je echt bent. Een prachtig uniek wezen. Onze ogen zijn de spiegels van onze ziel. Geloof in je eigen kracht. Dat je kan zijn wie je echt bent. Dat je mag leren en ontdekken. Maak elke dag oogcontact met je zelf en kijk ECHT. En voel de verbondenheid met jezelf en de liefde.

Audrey Donate

 

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Koekje erbij? Ook deze website bevat cookies. Door het bezoeken van deze site, stem je hiermee in. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten