We leven in een turbulente wereld met een overload aan prikkels, willen vaak voldoen aan de verwachtingen van de maatschappij en staan continue aan en in de doe-modus.

Hierdoor vergeten we vaak hoe krachtig en helend stilte kan zijn!

Een dag doorbrengen in stilte biedt je de mogelijkheid om een reis naar binnen te maken, waardoor je beter voelt wat er binnenin jou leeft, je ruimte maakt voor inzichten en nieuwe balans creëert. Je maakt een shift van denken en doen, naar voelen en zijn. Je doorbreekt jouw dagelijkse routine en beleeft een dag, waarbij je even helemaal niets hoeft.

Een stiltedag geeft je de gelegenheid om je meditatiebeoefening te verdiepen. Door vaker en langer te mediteren kom je in diepere lagen van jezelf, waardoor je jezelf nog beter leert kennen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de stiltedag begeleid ik je bij verschillende meditaties en visualisaties. Daarbij zal ik zitmeditaties afwisselen met loopmeditaties en mindful yoga-oefeningen.

Ook gaan we een wandeling maken in stilte en is er natuurlijk een lekkere (vegetarische) lunch. Beiden vinden ook in stilte plaats. Aan het einde van de dag is er ruimte om ervaringen te delen.

Voor wie?

De stiltedagen vormen een mooie aanvulling op de achtweekse mindfulnesstraining.

Ook als je geen mindfulnesstraining hebt gevolgd, maar wel (enige) ervaring hebt met meditatie, dan ben je van harte welkom!

Als je twijfelt, neem dan even contact met me op om te bespreken of jouw verwachtingen aansluiten op de dag.

Waar, wanneer en hoeveel?

De eerstvolgende stiltedag is op zondag 19 maart 2023.

De dag duurt van 10 tot 16 uur en vindt plaats in een kleine groep van maximaal 8 personen.

Locatie ‘De Ruimte’ is een sfeervolle knusse plek, gelegen in stiltegebied Middelpolder in Amstelveen.

De kosten van de stiltedag bedragen 79 euro incl. BTW. Voor mensen die de mindfulnesstraining bij mij hebben gevolgd bedraagt de eerste stiltedag 59 euro incl. BTW. Dit is inclusief stilte, vega-lunch, thee en lekkers. Kijk hier voor de annuleringsvoorwaarden.

Aanmelden en vragen

Wil je meedoen of heb je vragen? Mail dan naar caroline@yourdailyshine.nl of bel me op 06 46117931.

AANMELDEN

‘Quite the Mind and the Soul will speak’

Wie ben ik?

Ik ben Caroline Laan en ik begeleid al zo’n tien jaar als trainer en coach mensen bij hun transformatieproces. Mijn ontwikkelingsproces begon met een wake-up call. Ik werkte destijds als advocaat met bijpassende materiële lifestyle en was diepongelukkig! Op een gegeven moment was ik zover bij mijn kern vandaan geraakt, dat ik in een burn-out terecht kwam. Nu weet ik dat dit het beste is wat me kon overkomen! Het was namelijk de start van mijn Soul Journey, een diepgaand transformatieproces, waarbij ik mezelf opnieuw moest leren kennen. Ik kwam erachter dat fundamentele verandering pas kan plaatsvinden als je weet wat jouw diepere, onbewuste, drijfveren zijn. Hoe waardevol het is om belemmerende patronen objectief te kunnen waarnemen. En hoeveel innerlijke rust het geeft om niet meer te vluchten voor onrust en nare gevoelen, maar deze te doorleven en te helen.  En het mooie is, hoe meer ik bij mezelf kom, hoe fijner mijn leven wordt. Het beoefenen van mindfulness en meditatie heeft daarbij een grote rol gespeeld. Ik leef nu veel minder vanuit controle, maar vanuit inspiratie en flow en dat gun ik iedereen!