Masterclass Master your Mind

Jouw mind creëert jouw werkelijkheid! Het leven dat je leidt, de ervaringen die je hebt, maar ook de persoon die je nu bent, zijn allemaal het resultaat zijn van jouw gedachten.

Train & upgrade your brain en verander je leven!

Apart idee, vind je niet, dat je zelf verantwoordelijk bent voor de ervaringen in je leven? Maar ook een mooi idee, want je kunt jouw brein zo trainen dat, niet alleen jouw biologie verandert, maar je ook de door jouw gewenste ervaringen aantrekt in jouw leven!

Lange tijd heeft de wetenschap gedacht dat ons brein, na onze kindertijd, niet meer te veranderen was. Inmiddels weten we gelukkig dat dit wel degelijk kan. Het is mogelijk om nieuwe neurale hersenverbindingen aan te leggen, die leiden tot andere gedachten, gedrag en gevoel. En daarmee is het dus ook mogelijk ingesleten gewoontes te veranderen en een nieuwe persoonlijke realiteit te creëren! Dit aanpassingsvermogen van ons brein heet neuroplasticiteit.

In de Masterclass Master your Mind leg ik uit hoe jouw brein jouw realiteit beïnvloedt en ga ik in op de werking van het brein bij verander- en transformatieprocessen. Ook ga ik in op de principes van zelfgestuurde neuroplasticiteit, dat wil zeggen hoe jij, door herhaaldelijke toepassing van bepaalde technieken en tools, zelf nieuwe neurale verbindingen tot stand kan brengen, waardoor je blijvende verandering kunt creëren!

The only way to predict the future, is to create it!

Bovendien leer ik je hoe je jouw brein-hartcoherentie verhoogt en hiermee jouw elektromagnetische veld versterkt. Met andere woorden: hoe je in een supermagneet verandert en precies die ervaringen naar je toetrekt die je wenst!

Ervaring Susanne Kolfschoten

“Caroline brengt op een erg inspirerende en begrijpelijke manier waardevolle achtergrondinformatie over o.a. de werking van het brein, waardoor ik nu veel beter begrijp waarom het vaak niet lukt om te veranderen en hoe ik om kan gaan met saboterend gedrag en gedachtes! De masterclass bracht mij een bredere ‘scope’, waardoor mijn hoofd als het ware bereid werd een stapje opzij te doen om zo ruimte te geven aan mijn gevoel en wat mijn hart wenst, wat anders vaak weg gerationaliseerd wordt door mijn hoofd. In combinatie met inzichtgevende oefeningen én veel tips & tools, ging ik naar huis met een grotere hoofd-hart-connectie. Deze masterclass is echt een aanrader!”

Wat gaan we doen?

Thema’s die aan de orde komen:

Hoe we geleefd worden door het verleden
Hoe jouw mind jouw realiteit creëert
Het belang van brein-/hartcoherentie
De werking van energie en het Kwantumveld
Hoe je in het besturingssysteem komt
Hoe je de krachtige creator in jou activeert

Na deze Masterclass

Kan je echt blijvende verandering tot stand brengen
Laat je je niet meer meeslepen door jouw gedachten en emoties
Kun je voorbij gaan aan jouw innerlijke saboteur
Weet je hoe je het zelfhelende vermogen van jouw lichaam activeert
Heb je alle tools in handen om het leven te creëren dat jij wenst!

Hoeveel, wanneer, waar?

Nieuwe data voor deze masterclass volgen binnenkort! Mail me als je op de hoogte wilt worden gehouden op caroline@yourdailyshine.nl 

De masterclass vindt plaats in een kleine groep. De richtlijnen van het RIVM worden vanzelfsprekend in acht genomen!  De masterclass duurt van 9.30 tot 16.30 uur op het hoofdkwartier van Shine! in Amstelveen.

Voor deze Masterclass betaal je nu een introductietarief van 97,- euro p.p. incl. BTW (voor ondernemers ex BTW)

Aanmelden en meer info

Om je aan te melden of voor meer info kun je  een berichtje sturen naar: caroline@yourdailyshine.nl of reageer via het contactformulier onderaan deze pagina.

Can’t wait to meet you!
Liefs Caroline

Stuur me een berichtje