Online Master your Mind Programma

Jouw mind creëert jouw realiteit! Het leven dat je leidt, de ervaringen die je hebt, maar ook de persoon die je nu bent, zijn allemaal het resultaat zijn van jouw gedachten.

Train & upgrade your brain en verander je leven!

Apart idee, vind je niet, dat je zelf verantwoordelijk bent voor de ervaringen in je leven? Maar ook een mooi idee, want je kunt jouw brein zo trainen dat, niet alleen jouw biologie verandert, maar je ook de door jouw gewenste ervaringen aantrekt in jouw leven!

Lange tijd heeft de wetenschap gedacht dat ons brein, na onze kindertijd, niet meer te veranderen was. Inmiddels weten we gelukkig dat dit wel degelijk kan. Het is mogelijk om nieuwe neurale hersenverbindingen aan te leggen, die leiden tot andere gedachten, gedrag en gevoel. En daarmee is het dus ook mogelijk ingesleten gewoontes te veranderen en een nieuwe persoonlijke realiteit te creëren! Dit aanpassingsvermogen van ons brein heet neuroplasticiteit.

The only way to predict the future, is to create it!

In het online Master your Mind programma leg ik uit hoe jouw brein jouw realiteit beïnvloedt en ga ik in op de werking van het brein bij verander- en transformatieprocessen. Ook ga ik uitgebreid in op het Transformatie-stappenplan en krijg je praktisch toepasbare tools en technieken in handen om zelf nieuwe neurale hersenverbindingen tot stand te brengen, waardoor je niet alleen meer balans en rust in je hoofd creëert maar, op ieder vlak in je leven, echt blijvende verandering tot stand kan brengen!

Ervaring Susanne Kolfschoten

“Caroline brengt op een erg inspirerende en begrijpelijke manier waardevolle achtergrondinformatie over o.a. de werking van het brein, waardoor ik nu veel beter begrijp waarom het vaak niet lukt om te veranderen en hoe ik om kan gaan met saboterend gedrag en gedachtes! Het programma  bracht mij een bredere ‘scope’, waardoor mijn hoofd als het ware bereid werd een stapje opzij te doen om zo ruimte te geven aan mijn gevoel en wat mijn hart wenst, wat anders vaak weg gerationaliseerd wordt door mijn hoofd. Ook de inzichtgevende oefeningen én alle tips & tools creëerde een grotere hoofd-hart-connectie . Dit programma is echt een aanrader!”

Wat gaan we doen?

Thema’s die aan de orde komen:

Hoe jouw brein jouw persoonlijke realiteit creëert
Afstand creëren tot negatieve en piekergedachten
Constructief omgaan met emoties/gevoelens
Omgaan met stress en stressreductietools
Het managen van jouw energie
De kracht van mindfulness en stilte

Na dit programma

Kan je echt blijvende verandering tot stand brengen
Laat je je niet meer meeslepen door jouw gedachten en emoties
Kun je voorbij gaan aan jouw innerlijke saboteur
Weet je hoe je het zelfhelende vermogen van jouw lichaam activeert
Heb je alle tools in handen om het leven te creëren dat jij wenst!

Hoeveel en wanneer?

Het Master your Mind programma bestaat uit vier online Zoomsessies van 1,5 uur. De sessies  bestaan uit theorie afgewisseld met praktijk- en reflectieoefeningen. Ook is er ruimte voor persoonlijke aandacht en voor vragen.

Voor het Master your Mind programma betaal je nu geen 247,- euro, maar een speciaal Covidtarief van 199,- euro p.p. incl. BTW (voor ondernemers ex BTW)

Wanneer: informeer naar de nieuwe data!

IK DOE MEE!

Aanmelden en meer info

Om je aan te melden of voor meer info kun je  een berichtje sturen naar: caroline@yourdailyshine.nl of reageer via het contactformulier onderaan deze pagina.

Stuur me een berichtje