Break Free Traject

  • Heb je het gevoel geleefd te worden?
  • Verval jij vaak in dezelfde patronen?
  • Word jij moe van alle ballen hooghouden?
  • Vind je het eng om het bekende los te laten?
  • Word je gek van jouw innerlijke saboteurs?
  • Ben jij wel eens klaar met je oude ‘shit’?

Als je hier bevestigend op antwoord, dan wordt het hoog tijd voor het volgen van het Break Free traject!

In dit 4 maanden durende traject deel ik alle kennis en inzichten, die ik in de loop der jaren heb opgedaan tijdens mijn Soul Journey én in mijn jarenlange ervaring als coach.

Je ontdekt hoe je jouw oude ‘verhaal’ achter je kunt laten en jezelf kunt bevrijden van belemmerende patronen en aangeleerde conditioneringen. Dit zorgt ervoor dat je steeds meer bij ‘jezelf’ komt, jouw geluk niet meer laat afhangen van externe factoren en jouw leven helemaal kunt inrichten naar hoe jij dat wilt en wat bij jou past!

Na dit traject

Ben je beter in staat patronen te door- en herzien
Kun je met liefde en compassie naar jezelf kijken
Weet je wat je kan doen als je hoofd overloopt
Weet je hoe je het geluk in jezelf kunt vinden
Voel je beter aan wat goed voor je is en bij je past
Weet je hoe je vanuit flow en vertrouwen kunt leven
Kun je bewuste en weloverwogen keuzes maken
Weet je hoe je dat in je leven aantrekt waar je blij van wordt!

Opbouw en thema’s

Het Break Free traject bestaat uit vier ‘live’ verdiepingsdagen én uit online ontmoetingen.

VERDIEPINGSDAGEN

Tijdens de dagen zal ik, naast mijn kennis en ervaring én mijn vermogen tot helder weten en voelen, ook meditaties, visualisaties en andere werkvormen inzetten, waardoor je diepere lagen in jezelf kan aanraken en jezelf nog beter kan leren kennen. En er is natuurlijk ook veel ruimte om ervaringen te delen. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

Dag 1. Transform your mind

Fundamentele transformatie vindt plaats als je je bewust bent van jouw diepere drijfveren en motivaties. Op deze dag neem je onder de loep wat jou nog in de weg staat om volledig jouw verlangen te leven. Centraal staan de overtuigingen, angsten en belemmerende patronen die je nog klein houden en je leert hoe je dit kunt transformeren.

Dag 2. T.L.C (Tender, Love & Care)

We gaan in op het ‘Groei en Bloei Recept’, d.w.z. de ingrediënten die essentieel zijn om tot innerlijke bloei te komen en je persoonlijk en spiritueel verder te ontwikkelen. Duidelijk wordt hoe je de vijf z’en uit het recept (zelfliefde, zelfcompassie, zelfzorg, zelfkennis en zelfvertrouwen) tot uiting kan brengen in je dagelijks leven.

Dag 3. Trust your innerguide

We beschikken allemaal over een perfect innerlijk navigatiesysteem dat ons moeiteloos kan leiden door het leven. Alleen moeten we er wel naar leren luisteren! Op deze dag gaan we in op de verschillende onderdelen van  ‘het navigatie activatie systeem’, waardoor je leert hoe je contact maakt én in verbinding blijft met jouw Inner Guide. Ofwel jouw toegang tot jouw hogere zelf en innerlijk weten.

Dag 4. Time to manifest & Shine!

Op de vierde verdiepingsdag leer je hoe je jouw wensen ook echt praktisch in de wereld zet. Je weet nu wat een krachtige creators we van nature zijn en hoe je, vanuit een houding van vertrouwen, overgave en moeiteloosheid, dát in je leven kunt manifesteren wat jij wenst! It’s time to Shine!

ONLINE ONTMOETINGEN

Tussen de ‘live’ momenten in zullen we elkaar ook online treffen. Er vinden vier webinars plaats, waarbij ik inga op de thema’s en vragen waar je op dat moment mee bezig bent. Ook kan je deelnemen aan de besloten Facebookgroep, waar je niet alleen met mij, maar ook met de groep kunt delen.

Wanneer en waar?

Op vrijdag 24 januari 2020 start er weer een nieuw Break Free Traject. De verdiepingsdagen vinden maandelijks plaats op vrijdagen op het ‘hoofdkwartier’ van Shine! in Amstelveen. De dagen duren van 9.30 tot 16.00 uur.

Investering

Voor het Break Free traject met online ondersteuning betaal je nu een introductietarief van 497,- inclusief BTW.

Aanmelden en meer info

Voel jij een grote ‘Ja ik wil’? Meld je dan aan op caroline@yourdailyshine.nl of via het contactformulier onderaan deze pagina.

Can’t wait to meet you!
Liefs Caroline

Stuur me een berichtje